Insektbekæmpelse af fineste karakter

Søndag svirrede en lille flok gulklædte bier ind på firmasportens blå brædder. Tidligere på sæsonen havde bierne netop i ÅFS Centret stukket igennem ÅFS-frakken og såret hjemmeholdet alvorligt men denne dag blev brodden hurtigt pillet af de små skadedyr;-)

ÅFS begyndte kampen i stille og roligt tempo. Skanderborg kom frem til flere store chancer men før de små hidsige bier vidste af det var de pludselig bagud 4-0. Guldhjelm og Lars Skytte flænsede hjemmeholdets forsvar med mange giftige diagonalpas, Johan Dubbelman scorede på et af sine mange kvalificerede langskud og Brøns (ass. Sjöholm) fortsatte sin opadgående formkurve ved at “dundre” et frislag i kassen til 4-0. Perioden ud dominerede ÅFS og kun uskaprhed foran mål forhindrede en større føring.

I 2.periode fortsatte hjemmeholdets dominans. Guldhjelm og Lars Skytte leverede fremragende sammenspil og lavede hurtigt to kasser. Kort efter leverede Anders Brøns og Christian Gram en af dagens flotteste detaljer da 1-2 spil fra eget mål blev afsluttet med at Brøns kunne skubbe bolden de sidste 4 cm over stregen. Perioden ud kom Brøns (ass. Dubbelman), Dubbelman og Gram (ass. Brøns) på scoringstavlen. Stillingen var således 10-0 inden sidste periode og bierne var forlængst begravet.

Inden 3.periode var målet klart: Nullet skulle holdes og Peter skulle på måltavlen. Nullet BLEV holdt men Peter kom ikke på måltavlen. Til gengæld blev det til to assist til hhv. Johan Dubbelman og Jesper Bertelsen. De øvrige målscorere blev Lars Skytte og Markus Sjöholm og sidst men ikke mindst som en lille flaske DDT målmand Morten Didriksen!!! (Om der er tale om en fejl i kampprotokollen, en spøg fra dommerne eller en indtastningsfejl fra Webjuntaen melder historien i øvrigt ikke noget om.)

Kampen endte således 16-0 til hjemmeholdet. Markus Sjöholm var dagens bedste ÅFS'er med stabilt back-spil og mange giftige aktioner fremad banen. Johan Dubbelman og Anders Brøns leverede en offensiv præstation udover det sædvanelige mens Jesper Bertelsen og Lars Skytte nok engang viste at de har udviklet et suverænt sammenspil. Værd er det også at nævne at Morten Didriksen (udover sin scoring) leverede sæsonens første clean-sheet og dermed satte en tyk streg under sin rivende udvikling som keeper.
Forud har ÅFS nu en endeløs ventetid før det afgøres om der skal spilles play-off kampe mod Outlaws. Som ÅFS spiller lige nu vil der helt sikkert være chancer for oprykning men en blunder en sen onsdag aften i november mod netop dræber-bierne kan resultere i en kedelig 3.plads.

Point
Guldhjelm 4+2
Dubbelman 4+1
Mini-Skytte 2+3
Brøns 3+1
Markus 1+1
Gram 1+1
Peter Larsen 0+2
Morten Didriksen 1+0(????????????????????????????)

Skriv et svar