Interview med Hr. Borg.

Vi vil i ugen op til 3. holdets vigtige kamp i Vissenbjerg bringe forskellige indslag. Her følger det første.

Som webjuntapratikant har jeg fået lov til at lave et lille interview med 3. holdets træner og vicekaptajn Nikolaj Borg!

abr: Hr. Borg! Hvilke forventninger har de til kampen mod Vissenbjerg på lørdag?

Borg: Det er altid svært at forudsige kampene i 2. division. Sidste år var Vissenbjerg 2 tophold og formåede at klare uafgjort på hjemmebane mod vores andethold. Men i år er de kommet utroligt dårligt fra start og har tabt til både Billund og Esbjerg, to hold, som vi har vundet over i år. Så på papiret bør vi kunne slå dem, og det er helt klart målet. Det afhænger også en del af, hvilket hold, vi stiller med. Jeg har forhåbninger om at kunne introducere et par nye stjernespillere til lørdagens kamp, som kan få afgørende betydning.

abr: Efter en fantastisk start på sæsonen, virker det som om I er gået lidt ned her de sidste par kampe, hvad vil du gøre for at vende den kedelige udvikling?

Borg: Jeg vil snarere sige, at vi er ved at komme efter det. Vi lagde ud med at vinde over Esbjerg, men med et særdeles reserve-forstærket hold. Herefter blev vi rundbarberet af Sønderborg og måtte melde fra mod Holstebro, fordi vi ikke kunne stille hold. Først derefter er det begyndt at strømme til med nye spillere, og vi er ved at have en solid kerne. Mod topholdet Sunds stillede vi op med seks markspillere og var tæt på at vinde, og derefter slog vi Billund. Kampen mod TÅF viste, at vi har en flok gode spillere, men at holdet stadig ikke er tilstrækkeligt sammenspillet. Det skal nok komme.

abr: Jeg har hørt at I til kampen bliver forstærket med en bekendt af Kenni Peccovar. Kan du løfte sløret for hvem det er?

Borg: Det er korrekt at vi har en stjernespiller til at stå og lure i kullissen, men der er stadig nogle transfer-hurdles, der skal overkommes. Jeg vil foretrække at holde ham anonym indtil videre.

abr: Hvilke forventninger har du til ham?

Borg: Mål. Mange mål – og måske en hat eller to.

abr: Tror du det er realistisk at tale med om oprykning i år?

Borg: Helt klart. Hvis vi slår Vissenbjerg og Esbjerg i de to næste kampe og kan få revanche mod Sønderborg ser det lovende ud. Naturligvis er der nogle regel-tekniske problemer, eftersom vi ikke kan rykke op med 2. holdet i 1. division, heller ikke selvom de skulle gå hen at rykke ned – hvilket jeg ikke håber sker. Men vi skal nok finde en løsning [Borg smiler lumsk]

abr: Er det rigtigt at I har en stor og medlevende fanskare ved navn Århus Fanatics?

Borg: Ja. Desværre lader det ikke til, at dommerne i 2. division bryder sig om, at der kastes fyldte svinehoveder og pølsemix med ketchup efter dem under kampen. Vi håber på at se en mentalitetsændring blandt dommerne snarligt, så vores fans fremover kan få lov til at overvære hele kampen.

abr: Det er vel også nødvendigt, hvis man vil tiltrække kapaciteter som Kenni Peccovar. Er det rigtigt at han kraftigt overvejer at starte på 3. holdet efter endt millitærtid ?

Borg: Vi ligger fortsat i forhandlinger og jeg håber stadig at få økonomien på plads. En spiller som Kenni har utroligt stor betydning for ethvert hold.

abr: Jamen så vil jeg da sige tak fordi jeg måtte misbruge din tid. Vi glæder os meget til at se hvordan det går jer til kampen på lørdag!

Borg: Selv tak!

Skriv et svar