Invitation til Czech Open.

Czech Open 2003.

ÅFS Floorball gentager sidste års succes og drager endnu engang sydpå for at deltage i Czech Open i Prag i starten af august. Czech Open er – næst efter Marselisborg Cup – floorball-verdenens vigtigste begivenhed. Denne gang er målsætningen at sende tre hold af sted: To herrehold og et dame-hold. 2 hold er vi helt sikre på kommer af sted.

Klubbens venner rundt om i Danmark er også meget velkomne til at tage med.

Sidste års deltagelse var en stor succes, både sportsligt og socialt, og det skal nok gentage sig i år. Der spilles 1-2 kampe á 2×15 minutter om dagen, og derudover er der god tid til andre aktiviteter, både sportslige og kulturelle.

Selve turneringen finder sted fra d. 6. til og med d. 9. august. Afgang fra Århus bliver enten søndag d. 3. eller mandag 4. august med hjemkomst søndag d. 10. Transporten bliver pr. bus, evt. sammen med det andet Århus-hold.

Prisen kommer nok til at ligge omkring 2200 kr. Dette dækker transport, centralt hotel med kvart-pension, deltagelse i turneringen, offentlig transport i Prag, fest lørdag aften og alt det floorball, du kan spille.

Tilmeldinger skal være udvalget i hænde senest d. 15. april. Samtidig skal et depositum på 500 kr. indbetales på konto 7670 1717359. Den resterende del af beløbet indbetales inden 1. juli. Såfremt du har spørgsmål kan du besøge http://www.czechopen.cz/ eller hive fat i et af medlemmerne af Czech Open Udvalget.

Mvh.
Czech Open Udvalget
William Ehmsen (wehmsen@mail.tele.dk)
Signe Sørensen (s.o.s@sol.dk)
Anders Bruun Rasmussen (spud_bruun@hotmail.com)
Jeppe Hansen (jeppeh@worldonline.dk)
Nikolaj Borg (nikol@jborg.dk)

Skriv et svar