Invitation til Old Boys og Old Girls DM

Vanløse Floorball inviterer hermed til Old Boys & Old Girls DM søndag den 2. februar 2014 i Vanløsehallerne, Lønstrupvej 4 og 5, 2720 Vanløse (mødested Hal 2). Mesterskabet påbegyndes kl. 11.00, og der er kampstart til første kampe kl. 11.15. Der vil i kampprogrammet blive taget hensyn til rejsetiden for jyske, fynske og bornholmske deltagere.

Tilmelding og deltagergebyr
Tilmelding sker på Vanløse Floorballs hjemmeside (www.vanlosefloorball.dk) under events, hvor deltagergebyret også betales. Tilmeldingsfristen er mandag den 27.01.2014 kl. 16.00.

Prisen er 750 kr. pr. deltagende hold (ÅFK giver ikke tilskud til deltagende hold). Der bedes endvidere sendt en mail til forretningsforer@vanlosefloorball.dk med oplysninger om kontaktperson, mailadresse og mobilnummer. Eventuelle spørgsmål kan rettes til enten Thomas Lehnert (formand@vanlosefloorball.dk) eller Michael Skov (forretningsforer@vanlosefloorball.dk).

Eftertilmelding vil ikke kunne påregnes, da turneringsprogrammet udarbejdes den 28.01.2014, og udsendes til deltagerne umiddelbart efter.

Deltagere
Der kan kun deltage et hold pr. klub. Spillere skal være født i 1980 eller tidligere.
Til eventuelt yngre spillere skal klubberne selv søge om dispensation gennem DAFU. Sammenbragte hold er velkomne, men kan ikke spille med om den officielle titel.

Turnering
Turneringen vil blive tilrettelagt efter antallet af deltagende hold. Det tilstræbes, at alle hold får minimum 3 kampe.

Forplejning
Der ligger en sportscafe med en sund profil i Vanløsehallerne.

Beliggenhed og transport
Vanløsehallerne er centralt beliggende i København. Der er ualmindeligt gode forbindelser til hallerne med kollektiv trafik, idet der er ca. 800 meter til nærmeste S-tog og Metro station. Der er endvidere flere busser, der betjener hallen indenfor en radius på 5-600 meter. Endelig er der parkerings-mulighed for privatbiler i området omkring hallerne.

Indkvartering
Såfremt klubber ønsker at overnatte i København, kan dette ske på vandrehjem i enten Brønshøj (2-3 km. fra hallerne), eller i Centrum (5-6 km fra hallerne). Der er endvidere masser af overnatnings-muligheder på hoteller i København.

Skriv et svar