Jacob Jensen til OFC.

Jacob Jensen stopper med manér i ÅFS, søndagens store stævne er sidste tjans for den hjemmebaneansvarlige, som i midten af denne måned flytter til Fyn p.g.a nyt arbejde. Jacob har gennem årene gjort en kæmpeindsats for floorball i Århus og floorball som sådan. Det skal naturligvis fejres, og derfor er der mandag aften den 5. november en testemonialkamp i form af en showkamp med indbudte spillere. Det bliver ÅFS Allstars imod ÅFS Oldstars med kampstart ca. 21.30 i Århus Firma Sport Idrætscenter.

Webjuntaen har fra hovedpersonen hentet denne kommentar til kampen:
“Da jeg efter 12 års exil i Århus flytter hjem til Fyn, vil jeg gerne sige pænt farvel til dem jeg har spillet floorball med, men hvis mit stjernespækkede hold taber så pisser jeg altså i øllet!” siger Jacob med et glimt i øjet, og fortsætter:

“Jeg har forstået, at jeg hellere må få hele ugelønnen med op i ÅFS Idrætscenteret mandag aften, for det giver vist en god tørst at se på og spille med i sådan en showmatch”. I første omgang bosætter Jacob sig i Svendborg, men han afslører, at han allerede har aftalt med sine gode ven og formand for OFC Jesper “Daddy” Larsen, at “karrieren” fortsætter i OFC – “De kan vist godt bruge en til at fylde vandflasker” lyder det med fynsk accent.

Skriv et svar