Januar måned i ÅFS.

Januar måned bliver en spændende tid i ÅFS.

Først og fremmest afholdes d. 12/1 i dagtimerne juniorturnering i ÅFS Centret. (Mød op og hjælp hvis du har fri denne dag!) Turneringen som afholdes for fire lokale skoler er arrangeret i samarbejde med ”skole & fritid” og skulle forhåbentlig sikre en yderligere medlemstilgang til juniorholdet. Så kan man sikkert også få slettet det grimme 0 på pointkontoen;-)

På 1. herre skal det blive spændende at se hvordan man har klaret den lille ændring på målmandsposten. Januar byder på to meget svære kampe først ude mod Esbjerg og siden d. 15/1 kl. 14.30 hvor rækkens tophold Herning kommer på besøg.
Samme dag har elitedamer besøg af Outlaws. Lovende takter i de sidste kampe op til jul og et par hjemvendte spillere giver forhåbninger for foråret. Måske medaljeformen er på vej? Ihvertfald får begge hold brug for maksimal opbakning fra klubbens øvrige hold denne dag!
Aftenen sluttes i øvrigt af med en enkelt øl i formandens kælder! Hele klubben er velkommen. (Nærmere info følger.)

2. herre har i julepausen fået ny holdleder. Benny Johansen skal sæsonen ud hjælpe Bo og Karlsson med at få samlet hold til kampene. Første kamp er d 16/1 hvor modstanderen er 3. holdet.
Samme 3. hold skal se om man i foråret kan få vendt den kedelige tendens fra efteråret med for få spillere til kampene. Lykkes det får TÅF2 nok kærligheden at føle endnu engang d. 30/1;-)

2. damer skal i januar forsøge og fortsætte den positive udvikling fra efteråret. Januar måned byder på to hjemmekampe og en god chance for fire point….ihvertfald hvis der stilles fuldt hold.

Alt i alt en måned med heftig aktivitet.

Skriv et svar