Jelle er tilbage i ÅFK!

Den 26-årige målmand Jelle Van De Mosselaar er tilbage i ÅFK, hvor han gennem mange år har været en stærk sidste skanse. Sidste sæson tog Jelle til TÅF, hvor han fik en stor rolle – men nu er han tilbage i ÅFK, hvor han startede i 2004.

Ligaudvalgsmedlem Jens Ørhøj glæder sig særdeles meget over tilgangen:
Jelle er meget vigtig for projektet ud fra mange aspekter. Han har sin rod og stor kendskab til foreningen, han bliver en nøgleperson i målmandsteamet med Kristian Thorup – og så er han en positiv og seriøs person, der løfter træningsmiljøet, udtaler Ørhøj.

Jelle Van De Mosselaar ser frem til den kommende sæson:

– Jeg håber, at det nye samlede setup i ÅFK vil øge konkurrencen på alle pladser, så vi får en træning i høj kvalitet og bedre resultater i kampene

– Jeg ser meget frem til at vende tilbage til ÅFK. Det var den helt rigtige beslutning at skifte til TÅF i sidste sæson, for jeg havde brug for at prøve noget nyt for at genfinde glæden ved spillet, men jeg er også meget glad for, at det nu kan lade sig gøre at vende tilbage og igen spille med i ligaen i ÅFK. Jeg har haft en masse gode sæsoner i ÅFK, og det ser jeg frem til at få igen.

Målsætningen for den kommende sæson er optimistisk:

– Målsætningen må afhænge af, hvordan holdet kommer til at se ud, men vi skal som minimum spille med om medaljer og gøre det godt i pokalturneringen. Personligt skal jeg bygge videre på den positive udvikling, jeg var inde i efter jul, så jeg kan bidrage til, at vi i fællesskab løfter niveauet til træning, og så jeg leverer et højt niveau i kamp, når jeg får chancen, afslutter den stærke målmand – der sidste sæson fik udbytterig slutspilserfaring i TÅF.

Vi byder Jelle varmt velkommen tilbage i ÅFK.

Skriv et svar