Jeppe Juhl vender tilbage til ÅFK

Jeppe Juhl er tilbage i ÅFK-trøjen, hvor han senest i sæsonen 2010/2011 var et stærkt offensiv kort på 1.divisionsmandskabet. Siden da tog Juhl skridtet videre til ligafloorball i Team Århus, og han sidste sæson fik et større gennembrud med udtagelse til A-landsholdet og var TÅF’s mest scorende spiller gennem sæsonen.

Ligaudvalgsmedlem Jens Ørhøj glæder sig meget over forstærkningen:

– Det bliver sjovt at se Jeppe tilbage i den blå trøje. Jeg var selv med til at hente ham til TÅF efter en rigtig god dialog med ÅFK omkring hans udvikling, og han har gennem de tre sæsoner i TÅF fortsat den udvikling, der blev grundlagt i ÅFK. Han er således nu en af landets stærkeste forwards i spillet tæt omkring mål via en stærk fysik og målnæse. Han har fortsat mere at bygge på sit spil, og det bliver rigtigt spændende at følge ham tilbage i ÅFK, hvor det hele startede, udtaler Ørhøj.

Jeppe Juhl ser også frem til at være tilbage i ÅFK i den nye satsning – og vi har stillet ham et par spørgsmål omkring forventningerne:

Du er tilbage i ÅFK efter et par sæsoner i TÅF – hvad er dine forventninger til klubskiftet?

– Mine forventninger til klubskiftet er først og fremmest, at vi får samlet os et hold, som kan blande sig I toppen af ligaen, og spille med hvor det er sjovt. Derudover håber jeg på, at spille på et hold, hvor omgivelserne og organisationen omkring klubben er på plads.

Hvordan ser du på det nye projekt?

– Jeg synes, at det nye projekt ser meget spændende ud. Jeg mener også, at det er den rigtige løsning for begge klubber at satse samlet, men det er klart, at det kommer til at tage noget tid, før alt kommer til at køre på skinner.

Hvordan ser dine ambitioner ud for den kommende sæson?

– Mine ambitioner for den kommende sæson er først og fremmest at spille med i den sjove ende at tabellen. Derudover håber jeg at kunne fortsætte min udvikling og præstere på et kontinuerligt niveau gennem hele sæsonen.

Ordet er frit?

– Jeg vil gerne ønske alle en rigtig god sæson.

Vi byder Jeppe Juhl velkommen tilbage i ÅFK.

Skriv et svar