Julehilsen fra formanden

Kære ÅFS'ere

Ikke alle medlemmer havde det store privilegie at opleve den traditionelle formandstale ved julefrokosten – for nogle vil den måske også fortabe sig i julefrokosttågerne. Derfor er det kun på sin plads at vi her på nettet kan ønske hinanden glædelig jul og rekapitulere lidt i forhold til det forgangne år i ÅFS.

2009 har, som snart sagt alle år, været et fantastisk, underholdende år i ÅFS regi. Vi har igen leveret events som ingen andre klubber i floorballdanmark kan matche. MBC 2009 vil gå over i historien som det hidtil største deltagermæssigt og for den sags skyld også mht. konsumering af mad og specielt drikke. Ikke at det er en milepæl i sig selv, men det siger dog noget om at folk igen i år er gået all-in ved Marselisborg Cup.

Her i efteråret var vi baggrunden for (60 frivillige) at Extreme Mandehørm Motionsløbet kunne komme til Århus og blive en strålende succes trods visse logistiske problemer. Disse problemer forventer vi dog at kunne eliminere næste år, når vi går mere ind i planlægningen fremfor blot at stille frivillige.

En anden positiv note som jeg er glad for er kommet i god gænge er vores ungdomsarbejde. Med velfungerende hold på U11, U13/U15, U15 piger og begyndende tendenser på de helt små årgange, så ser det ud til at lysne omkring vores ønske om at blive en hel forening og ikke blot en art studenterklub. Stor ros til de dygtige trænere og ledere, som er involveret omkring dette arbejde.

På de respektive hold i klubben går det også godt. 1. herre er i gang med en svær sæson, men folk er rykket sammen og har endda hentet point i ligaen og har i perioder leveret spil, som kunne ligne liganiveau. Det ændrer dog ikke på, at foråret fortsat bliver én lang kamp for blot at overleve som hold. I julefredens navn undlader jeg i denne omgang at fortælle, hvad jeg tænker om den Turneringsudvalgsbeslutning, der ligger til grund for den svære tid, vi går igennem med vores 1. herrehold.

Resten af herreafdelingen hygger sig med mange nye spillere på holdene og med okay sportslig succes tillige. Motionsherre har via en flot kampagne i Lokalavisen i Århus Nord fået mange lokale på holdet og har endda med succes slået flere af klubbens hold i træningskampe. I denne forbindelse skal Mikkel Eskesen fremhæves for et forbilledligt arbejde. Herrebredde ville ikke kunne fungere uden de forrygende trænere, Dennis Ravn, Jakob Skjerning, Anders Winstrøm og Martin Mollerup.

1. dame er under ledelse af Bartels ved at bide sig fast i toppen af dansk damefloorball. Formandens ydmyge holdning er, at holdet står godt til at hente sig en finaleplads i år. 2. dame er også en stor succeshistorie. Masser af nye spillere, hvor mange allerede er ved at sætte deres sociale præg på klubben. Her skylder vi ros til June og Børsting for at holdet fungerer så godt.

Oldstars damer hænger desværre lidt i vandskorpen pga. for få spillere. Vi håber at det lykkes af skaffe nogle flere spillere til holdet, så vi fortsat kan tilbyde floorball til de modne damer.

Slutteligt vil jeg gerne takke mine bestyrelseskolleger for at være med til at skabe rammerne for at ÅFS fungerer så godt for medlemmerne. Jeg ser frem til at arbejde sammen med jer igen i 2010.
Glædelig Jul og godt nytår
William Ehmsen

Skriv et svar