Juniorhold startet i fin stil.

Så er Århus med på juniorholdsfronten. Tirsdag den 29/10 havde de to juniortrænere Jeppe Hansen og William Ehmsen fornøjelsen af at afholde den første træning i Århus for juniorspillere i alderen 12-17 år. Holdet er bygget op omkring aldersgruppen 13-16 år, men vi tillader at man spiller med, hvis ens alder ligger der i nærheden.
Der var mødt 7 knægte frem til træning, og allerede fra næste uge kommer der mindst 3 mere. Så holdet er i rivende vækst.
Træningen startede med en introduktion af hinanden og floorballspillet. Herfter gik vi over til en lille smule teori om pasninger og skud, hvorefter vi øvede det i 20 min. Derefter var det spil til to mål, så trænerne kunne se hvad de enkelte spillere duede til. Alle kæmpede godt og gjorde store fremskridt under træningen:
Jeppe Hansen: “Det er utroligt – på 1½ time gør mange af de her spillere større tekniske fremskridt end mange seniorspillere gør på 2 måneder!”
Begge trænere er fulde af forventning til etablerningen af juniorarbejdet, og med den talentmasse der allerede er åbenbaret blandt de spillere vi har, er der store muligheder for fremtiden.
Holdet spiller ikke i turnering i denne sæson, men forventes klar til kamp til starten af sæson 03/04. I denne sæson vil der blive arrangeret træningskampe med andre juniorhold og trænerne pusler med et juniorstævne engang i foråret.

Skriv et svar