Juniorholdet faldt med ære.

ÅFS juniorhold havde besluttet at bruge deres 2. påskedag i Skanderborg, hvor de spillede en træningskamp mod Dræberbierne dernedefra. Vi var på forhånd undertippede mod deltagerne fra kvartfinalespillet i vest, men holdet leverede en uimponeret indsats og med lidt mere skarphed, havde en gedigen overraskelse været inde for rækkevidde.
ÅFS:
C Thomas Højmark
G Martin Groth (venligst udlånt fra Skanderborg)
Benjamin
Siavash Mirshahi
Sune Nielsen
Lars Haslev
Asbjørn Graversen
Anders Donskov
Søren
Anders Lovén

Det blev en kamp, hvor Skanderborg havde det meste af spillet, men hvor ÅFS havde de støste chancer i kraft af giftige kontraangreb. Der var tydeligt at se at Skanderborg har haft et par år mere at øve sig i. Derudover var gennemsnitsalderen nok også et års tid eller 2 højere på Skanderborgs hold. Men det er jo på banen tingene afgøres og her stod holdene godt til hinanden. Publikum blev vidner til en spændende kamp, som først blev afgjort i sidste periode.
ÅFS startede bedst og det virkede som om Skanderborg havde undervurderet holdets fighterhjerte. Efter en række gode tilbud til ÅFS, var det Thomas Lovén som efter en indøvet frislagskombination fornemt sende bolden i mål i tiden 9.40. (Få ting kan som mål efter indøvende frislagskombinationer gøre trænerhjerter stolte…) Herefter indledte Skanderborg et langt pres mod ÅFS målet og kun den velspillende lejesvend på kassen, Martin Groth, holdt Skanderborg fra scoring de næste knap 10 minutter. I tiden 19.07 kom en Skanderborg back fri til skud og udplacerede ÅFS forsvaret. Holdet var begyndt at hænge lidt i bremsen, så en periodepause var tiltrængt.
I pausen blev der talt opdækning og zoneforsvar samt kontraangreb. Det gav bonus 5 minutter inde i 2. periode, hvor ÅFS præsterede kampens bedste detalje. Lars Haslev erobrede bolden i egen zone og fandt herefter med en følt, lang aflevering i luften Thomas Højmark, som var løbet mellem Skanderborgs backs, og på den måde kom Thomas alene med målmanden, som han sikkert udplacerede. En lille perle af et mål. Desværre kom Skanderborg kort efter på 2-2 efter samme recept som deres forrige mål. Backskud fra midtzonen som hverken center eller wings kom ud til. I midten af perioden fik ÅFS tilkendt et straffeslag, men Lars Haslev fik desværre ikke højde nok på sit vip, og han måtte se bolden pareret af keeperen.
I starten af 3. periode var ÅFS i powerplay, og det skal vi til at træne noget mere. Skanderborg præsterede at lave 2 hurtige mål lige i starten af perioden. Det slog holdet lidt ud af fatning. Samtidig var trætheden ved at melde sig, så da Skanderborg sendte et par friske mand på banen lignede det en afklapsning. Men en time-out ændrede tingenes forløb og ÅFS fik fat igen.
Søren scorede efter et godt løb op langs banden, hvor han sendte bolden op i nettaget fra en spids vinkel. Men Skanderborg viste deres større rutine og fysiske formåen og lukkede kampen med yderligere 2 scoringer.
En fortjent sejr til Skanderborg, men med mange positive indslag fra ÅFS. Så holdet skal nok blive klart til, at tage kampen op med de andre juniorhold til den kommende sæson.

Matchstats:
09.40 0-1 Thomas Højmark
19.07 1-1 Lean Johnsen
23.19 2 min Skanderborg
25.25 1-2 Anders Lovén
26.20 2-2 Lean Johnsen
39.06 2 min Skanderborg
39.06 Misbrugt straffeslag ÅFS
40.18 3-2 Emed
41.36 4-2 Martin Lund
42.23 Time Out ÅFS
48.05 5-2 Karl Emil
53.41 5-3 Søren
19.30 6-3 Emed

Skriv et svar