Juniorholdet sejrede i lokalbrag!

Søndag eftermiddag i Idrætscentret Århus Firma Sport blev der skrevet floorball historie. De to Århusklubbers juniorhold mødte hinanden i den første reelle juniorkamp nogensinde i Århusiansk floorball.

Det blev en medrivende og spændende kamp, hvor publikum (25 mand) kunne se de unge spillere gå til stålet. Det var et rigtigt lokalbrag værdigt. Jeg er overbevist om, at de to hold kommer til at spille en lang række af tætte kampe mod hinanden gennem den kommende årrække. Det var dog svært at se, at ÅFS var på hjemmebane idet 90% af det fremmødte publikum tilhørte Team Århus lejrens fanskare.

ÅFS stillede med følgende hold:
Keeper
Lars Skytte

Backs
Anders Lovén
Thomas Højmark
Sune

Forwards
Siavash Negarandeh
Lars Haslev
Benjamin
Asbjørn Gravesen
Kasper Sejerstad
Esben A

Trænere
Lars Erik Bartels
William Ehmsen

Kampen blev kyndigt ledet af dommer level 2 Anders Brøns.

Det blev TÅF som kom bedst fra start. Efter 8 minutters spil kom en spiller fri i midtzonen til skud efter et kontraangreb, hvor opdækningen ikke var nået at blive etableret. Bolden røg ind via stolpen uden chance for keeper Lars Skytte. I første periode havde ÅFS mange store tilbud, men manglende skarphed og storspil af TÅF keeperen holdt ÅFS fra scoring.
I pausen blev der rokeret i kæderne og aftalt en bedre opdækning samt dikteret opspil langs banderne. Det resulterede i en periode med stor ÅFS dominans i spillet. Her begyndte ÅFS spillernes bedre fysik i form af ca. 2 års højere gennemsnitsalder at vise sig. TÅF havde dog stadig nogle driblestærke folk, som voldte ÅFS forsvaret store problemer, men perioden endte med 1-0 til ÅFS. Målet blev scoret af Asbjørn Graversen på et flot slagskud, der sad helt oppe i højre hjørne af målet.
Stillingen var således 1-1 inden de sidste 15 minutter. Der var stor optimisme i omklædningsrummet inden starten af sidste periode. Principperne om zoneforsvar og doblinger blev genopfrisket og spillerne lovede hinanden fight til sidste fløjt. Omkring 5 minutter henne i perioden gav ÅFS overlegenheden i spil og chancer endelig resultat i form af en energi scoring af Siavash Negarandeh assisteret af den kun 8 årige Benjamin! Benjamin lagde efter en fin dribling en tværpasning bolden indtil Siavash, der måtte ud i fuld længde for at prikke bolden ind. En fornem scoring. Omtrent 3 minutter før tid afgjorde ÅFS holdet kampen da den helt nye spiller Esben huggede til bolden på en løs chance.

Sejren på 3-1 til ÅFS var efter spil og chancer meget fortjent. Men TÅF havde stor ære af kampen og kan sagtens risikere at drille ÅFS i den uundgåelige revanchekamp.

ÅFS juniorhold viste at de efter 2½ måneds træning er begyndt at fange grundprincipperne i floorballspillet, og leverede en stærk holdindsats.
Vi har meget godt at vente af os af de unge talentfulde spillere i Århus, blev TÅF – og ÅFS formanden enige om efter kampen. De kunne samtidig ikke skjule deres stolthed over, at juniorarbejdet nu for alvor er spiret frem i Århus.

Skriv et svar