Kæmpedrama da 2. damerne mødte Viborg

Viborg startede ud med meget højt pres, hvilket i dén grad forstyrrede vores skift. Der har vi liiige lidt at lære, hvilket blev slået fast, ikke mindre end tre gange, i første periode. Den første gang efter bare halvandet minut, hvor Viborg får bolden i mål første gang.

Der var en noget hektisk stemning på bænken, hvilket også afspejlede vores spil, og vi fik ikke gang i det gode opspil, som vi jo ellers har præsteret ved mangen lejlighed tidligere.

Pia Tolstrup forsøger ihærdigt at holde Viborg væk fra målet, dog en kende for ihærdigt en overgang, og må derfor lige tage 2 minutter på bænken. Fie Carlsson løber og springer også ihærdigt efter bolden, men fejlvurderer en smule, og laver på det nærmeste et hovedspring ind i banen. Hun er dog hurtigt klar igen. Første periode slutter 0-3, og vi går en smule nedslåede til pause.

Efter en lille opsang vedrørende ordentlige skift, og om ikke at gøre banen så lang, så Viborg på det nærmeste har “tag-selv-bord” midt på banen, går vi med fornyet kraft på banen. Ikke mindst takket være den massive, trommende opbakning fra den efterhånden trofaste fanskare.

Viborg sparer nu lidt på kræfterne, så presset er ikke længere højt, overhovedet. Det virker til, at de nu bare fokuserer på forsvarsspillet. Små fem minutter inde i perioden lykkes det endelig Tine Nielsen at sætte bolden i mål, assisteret af Nana Olejank Hansen. Da Viborg spiller med alt hvad de kan, også uden stav, må de sende en spiller på bænken i 2 minutter. Vi formår dog ikke at udnytte overtalssituationen, på trods af meget fokuseret spil. Viborg putter sig i målet.
Vi vinder anden periode 1-0.

Tredje periode viser sig at blive en spændende omgang. Der kæmpes hårdt i begge ender af banen. Vi formår at sidde hårdt på angrebsspillet. Viborg har meget få reelle angreb, men putter sig fortsat i målet. Vi har mange skud på mål, men uden held.

Efter 10 minutter må Viborg igen sende en spiller på bænken i 2 minutter. Denne gange for gentagne forseelser (Slag på stav). Igen har vi et meget koncentreret powerplay, men fortsat uden held til at få bolden i mål. Da Viborg igen er fuldtallige slækker vi lidt på fokus. Nana Olejank Hansen har dog stadig hovedet med sig, og sætter en stopper for et Viborgensisk angrebsløb (igen, igen), men denne gang med hovedet og kasserer herfor en ordentlig kæberasler. Nana er dog klar igen efter bare et enkelt skift.

Vi kæmper alt hvad vi kan, og har mange skud på mål. Viborgs målmand ser dog dem alle komme og holder målet frit. Vi må arbejde lidt mere på at tage udsyn en anden gang. Spændingen øges yderlige da vores mini-træner-maskot vælger at raise spillet med en ekstra bold. Dommer call’er dog dette udspil og kampen fortsætter med bare en enkelt bold.

Viborg tager en timeout et lille kvarter inde i perioden. Måske for at give spillerne lidt luft? Der bliver ikke løbet meget af de grønne spillere længere, og de virker trætte. Viborg får sig i denne spændende sidste del af perioden et rødt kort og 5 minutter på bænken, da en spiller spænder ben for Tine Nielsen, efter dommeren har fløjtet for frislag. Tine Nielsen tager revanche ved at sætte bolden i mål, i tiden 19.59. Således endte en spændende kamp, desværre 2-3, men Tines afsluttende mål hjalp da gevaldigt på humøret.

Kampen blev dømt af dommerparret Børsting/Rømer som klarede det ganske udemærket. En enkelt lille episode med arme pegende i hver sin retning, men Viborg er vist vant med en noget dårligere dommerpræstation.

Tine blev kampens spiller.
(Spøger man dog den trofaste fanskare, toppede Daisy Venning, Fie Carlsson og Karen Poulsen… Hvorvidt det har betydning, at netop disse tre ydede opbakning til en anden af dagens kampe, tilfældigvis den hvor selvsamme fanskare befandt sig på banen iført blåt, skal få lov at stå hen i det uvisse!)

Kampens resultat: 2-3

Kampfakta:
1:31  Scoring Viborg til 0-1
4:04  2 min. til Pia Tolstrup 
10:01  Scoring Viborg til 0-2
17:23  Scoring Viborg til 0-3
24:55  Scoring Tine Nielsen (ass. Nana Olejank) til 1-3
28:42  2 min. til Viborg
50:51  2 min. til Viborg
54:32  Timeout Viborg
57:35  Matchstraf 1 til Viborg
59:59  Scoring Tine Nielsen (uass.) til 2-3

Skriv et svar