(K)ærlige 2.-herrespillere i kamp mod Sunds

Referatet fra 2.-herres kamp i weekenden er i denne uge en anelse forsinket. Det skyldes, at der internt på holdet har været stor utilfreds med udbyttet af referaterne. Derfor har det været en tur oppe om PR-manageren, der har valgt at målrette referatet kun mod det kvindelige segment.

Sunds – ÅFS II 4-2 (4-2) (0-0) (0-0)

Lørdag tog 2.-herre til Sunds for at spille en svær udekamp mod Sunds, som befinder sig i den modsatte end af tabellen i 2. division vest. Da holdet samtidig var mere end acceptabelt ramt af tømmermænd (!?!?) lignede det en nærmest umulig opgave.

Århusianerne startede kampen som lyn og torden, og efter sølle 14 sekunder havde romantikeren Kim bragt holdet på 1-0 efter Carsten, som iøvrigt er et rigtig Hunk, udnyttede en kæmpe blottelse i Sunds-forsvaret med en smuk frispilning.
Sunds kom på 1-1 inden hjerteknuseren Mads, som allerede er blevet scoutet af 1.-herre, igen bragte ÅFS foran ved at følge op på sit eget skud. Den stilling holdt kun i to minutter inden det gik galt. Desværre skulle Sunds nemlig ikke bruge mere end 2½ minut til at score 3 mål og bringe sig i front 4-2. Så måtte hårde balder på 2.-herrespillerne strammes igen, og der blev lukket ned for resten af perioden.

2. periode er der ikke meget at skrive om. Med 2 gode forsvar forblev perioden fattig på chancer. En udvisning til hvert hold var hvad perioden bød på. Hos ÅFS måtte drømmefyren Carsten, en tur i skammekrogen for hårdt spil.

3. periode startede som 2. periode havde foregået. Der blev lukket godt af i begge ender og chancerne var få. Men i det ottende minut pådrog handymanden Mikkel sig en udvisning for spil med hovedet. Herefter brød helvede løs. Resten af perioden var der konstant mindst en mand i udvisningsboksen. Den magtfulde spillende træner Casper, med hjertet på rette sted, må nok også erkende at det var en situation, som han ikke var forberedt på. En ekstra mand på bænken med overblikket havde været godt. 2.-herre glæder sig således meget til at få elskelige Lasse med i spil til kampene, men i denne weekend var han desværre optaget med sit frivillige arbejde, som oplæser for forældreløse blinde børn.

I denne hektiske periode af kampen fik ÅFS kun en enkelt udvisning, mod Sunds fem, da Sune, som elsker lange gåture, blev tildelt lidt af en tynd udvisning, der måske skal ses som lidt af en kompensation, for alle de udvisninger Sunds, korrekt, blev tildelt. Desværre blev powerplayet ikke udnyttet, og det er bestemt noget vi skal træne på. Sunds fik heller ikke scoret i deres overtal, og kampen endte således med et acceptabelt 2-4-nederlag.

Igen en holdindsats, hvilket gjorde at Man of the Match-afstemningen igen var en jævn forestilling, men med en enkelt stemmes forspring til de nærmeste konkurrenter blev kampens spiller målmanden Skaft med det flotte glansfulde hår.
Holdet viste også, at vi godt kan nøjes med at spille vores eget spil, og undlader at hoppe med på modstandernes frustrationer, hvilket indtil videre har sparet for os en del udvisninger i forhold til vores modstandere.

Topscorerlisten

4 + 2, Talknuseren Mads, han vil dog aldrig knuse dit hjerte.
2 + 3, Trofaste Thomas, manden du kan stole på
3 + 1, Hyggebamsen Casper, blød både udenpå og indeni.
2 + 1, Revisoren Kim, er det ham, der skal løse din sudoko?
1 + 2, Veltrænede Hans, et glimt i øjet, der fortæller dig alt

Bisselisten

4 min, Håndværkeren Mikkel, store maskuline hænder du ikke kan modstå
2 min, Musikeren Jacob D, spiller de smukkeste serenader KUN for dig
2 min, Penthouse-ejeren Mads, der formår at holde sin store lejlighed klinisk ren.
2 min, Muskuløse Adam, når du har brug for en mand, der kan sætte dig på plads
2 min, Håndværkeren Sune, skal han også lægge rør ind hos dig?
2 min, Perfekte Hans, nogle folk er så helstøbte, at de ikke kan beskrives, her er en af dem.

Man of the Match-listen

2 gange, Falckredderen Skaft, han heler dit sårede hjerte
1 gang, Romantikeren Jesper, gå-på-mod og livserfaring i en og samme person
1 gang, Hans, tilbeder lyshårede piger, skal du være en af dem?
1 gang, Charmøren Claus, hvis du er til mænd i jakkesæt

Er du en frisk kvinde høj/lav, tynd/tyk, lyshåret/mørkhåret, og længes efter en charmerende 2.-herrespiller at dele livet med, kan de findes i baren til julefrokosten eller desperat dansende under mistelten. De kendes bedst på deres store armbevægelser og usammenhængende tale.

Skriv et svar