Kamp dagen derpå gav sejr…

Lørdag aften havde Eventudvalget stået for et fremragende arrangement, der stadig søndag eftermiddag, hvor 2.herre skulle spille sæsonens sidste kamp, havde sat sine tydelige spor. Disse spor kunne da også mærkes både i opvarmningen og 1.periode, hvor tempoet på intet tidspunkt kom videre fra 1.gear. Dette resulterede i en stilling på 0-1 ved første pause… Men så skulle det også være slut med manglende indstilling og motivation, så med et ekstra kampråb ved målet, blev der fra 2. periodes start kørt op i noget højere gear. Dette gav hurtig gevinst hvor Anders Vangkilde og Kenneth Bon i fælleskab fik skrabet en returbold fra et af Henri's solide huk over stregen.
Uheld har været en faktor 2.herre har kæmpet mod hele sæsonen, og Esbjerg kom da også foran igen, på et tilfældigt og heldigt mål. Men nu var holdet heldigvis kommet op i de høje gear og Kristian fik hurtigt derefter udlignet på et flot mål.
3.periode har bestemt været en akilles hæl for 2.herre i år, men dette skulle der laves om på.. Og det blev der… Starter med et flot mål af Andreas Mattson assisteret af Mads Spanggaard. Og kort efter giver 2 minutters powerplay gevinst med en scoring af Jacob Andersen (ass Kristian) til 4-2. Det bliver også 5-2 ved Anders Vangkilde midt i perioden. Derfra blev der spillet kontrolleret og sejren var aldrig i fare, selvom det var typisk at Esbjerg skulle score i sidste sekund.
Men en sejr på 5-3, hvor både over- og undertal virkede upåklageligt, må betegnes som en fornem sidste kamp i en sæson, der har forfulgt holdet med uheld…

Skriv et svar