Kanon start på en spændende sæson

Grundet arbejde måtte sidste års U11 træner Michaela desværre sige holdet fra, men det åbnede muligheden for to helt nye trænere – Annika Vatnhamer og Tina Quist.

Vi har begge tidligere været trænere i henholdsvis håndbold, fodbold og gymnastik, men aldrig floorball, og vi er utrolig spændte på nu at kunne træne børn i den sport vi holder allermest af. Vi er med stor begejstring og engagement gået ind i dette arbejde, og har fra sæsonstart lavet træningsprogram for efterårssæsonen, fastlagt kampdatoer og opsat delmål. Efter blot 3 måneder med holdet, ser vi en stor udvikling blandt spillerne. Fremmødet er upåklageligt, og vi kan mærke på børnene, at de meget gerne vil udvikle sig, spille kampe, og have det sjovt med stav og bold. Det er en drømmesituation at stå i som trænere.

Søndag den 25. oktober var ÅFS vært for U13/U15B stævne. ÅFS stillede med et blandet hold bestående af både U11 og U15 spillere. På U11 er der to spillere på 9 år. Af frygt for at de ikke ville kunne følge med fysisk, var de ikke med til stævnet. Efter stævnet måtte vi dog sande at de sagtens kunne have været med, og det skal de også fremover. Vi spillede to kampe, og vandt begge. I målet havde vi Lukas fra U11. Det var hans første kamp som målmand, og det gjorde han super godt. Samtlige spillerne kæmpede godt på banen, og alt i alt havde vi en dejlig dag i ÅFS centeret.

Mandag d. 23. november spillede vi kamp mod Taaf. Taaf havde tidligere på sæsonen kontaktet os med henblik på en ungdoms-træningskamp, hvilket vi selvfølgelig straks var med på. De havde dog glemt at fortælle os at deres hold var et U9 hold, hvilket resulterede i en 1-12 sejr til vores favør. De fik endda lov til at spille med ti mand på banen de sidste minutter. Dog skal det siges, at det var fantastisk at se hvor meget de små Taaf spillere kæmpede og hvor stor en gejst de viste kampen igennem. Derudover, skal vores spillere have et stort skulderklap, da de ikke gik for hårdt til de fysiske mindre spillere og ikke blev overlegne trods den store sejr. (Hørte endda flere ÅFS’er heppe lidt på de små U9 spillere)

Den 28. november var der U13/U15B stævne i Karup. Vi valgte at give vores U9 spillere muligheden, trods modspillerne kunne være noget større. De gik ind fra start og kæmpede sammen med de andre. Vi vandt den første kamp 9-5 efter at have spillet en flot kamp. Vi fandt hinanden på banen og foran målet. Eftersom Sønderborg havde meldt afbud aftenen forinde, blev kampprogrammet ændret så vi kun skulle spille 2 kampe i stedet for 3. Som ’kompensation’ for den tredje kamp bestod hver kamp af 3 perioder af 15 minutter i stedet for blot 2 perioder af 15 minutter. Vi skulle spille vores to gange lige efter hinanden med blot 15. minutters pause. Dette kunne mærkes på spillerne, der var meget trætte i den sidste kamp mod Sunds og desværre tabte kampen 9-2.
Set over hele efterårssæsonen, så er 5 vundne kampe ud af 6 mulige et rigtig godt resultat og vi er to stolte trænere.

Vi vil gerne sige tak for en super god start på sæsonen til U11 og deres forældre. Plus tak for hjælpen til de søde og dygtige U15 spillere der har hjulpet os.

Vi ses til næste år.

Skriv et svar