Kedeligt men effektivt nederlag til 1. Damerne

UMBRO liga, damer: Frederikshavn Bulldogs – ÅFS 4-0(2-0,1-0,1-0)

I weekenden spillede ÅFS' 1. damer den sidste ”træningskamp” inden kvartfinalen mod Hafnia FC på lørdag d. 15/3. Modstanderen hed Frederikshavn Bulldogs, og de lagde gulv til opgøret, der således rundende grundspillet af for de to hold.

Det startede skidt for ÅFS, der allerede efter blot 4 minutter var bagude med 2-0. Herefter fik holdet imidlertid stabiliseret forsvaret og fik lukket udmærket ned for Bulldogs spillet på egen bane. Frem ad banen havde holdet i 1. periode ikke det helt store at byde på, men vigtigst var det også, at der ikke blev lukket flere mål ind bagude.

Trods et langt bedre forsvarsarbejde var det alligevel også Bulldogs, der lagde bedst ud i 2. periode og bragte sig foran 3-0. Herefter blev der imidlertid lukket godt af, og ÅFS fik bedre styr på spillet frem ad banen. Det medførte flere chancer uden at de dog blev omsat til mål.

Oplægget til 3. periode fra træner Anders Brøns’ side lød: ”spil kedeligt men effektivt”. Som han så ofte må sande, så bliver oplæg ikke altid fulgt og således heller ikke i denne omgang. ÅFS pigerne spillede i 3. periode langt mere frit, fantasifuldt og flydende end i de to foregående periode, og det medførte da også en række chancer, som burde have ført til mål. Desværre manglede den sidste skarphed overfor den hurtige og dygtige Bulldogs keeper. Mål kom der derfor ingen af – kun til Bulldogs, der listede endnu en bold i ÅFS nettet.

Nederlaget til Bulldogs må betragtes som acceptabelt. Efter de første minutters svipsere kom der godt styr på forsvaret, og to mål til Bulldogs i de sidste 56 minutter er til at leve med. Frem ad banen havde ÅFS dog igen lidt problemer overfor det solide og stærke Bulldogs forsvar. I 3. periode havde holdet imidlertid mulighederne for at skabe lidt spænding, men den indfandt sig desværre aldrig. Roses skal Anne V. Poulsen for hendes gode raids op langs banden med og uden bold. Ligeledes skal Henriette Gam også fremhæves for en rigtig god indsats, der beviste, at hun med sin nye stav virkelig er ved at finde sin plads.

Nu gælder det kvarfinalen mod Hafnia FC på lørdag – d. 15/3 kl. 15.15. Alle klubbens medlemmer, wannabees, fans, familie og venner opfordres til at møde op i ÅFS centret til en festlig floorballdag.

Skriv et svar