Kedeligt pointtab til ÅFS 3

ÅFS 3. herre var søndag den 5. december en tur i Skive, hvor De gale Haner tog imod. Pga. vejret ankom ÅFS lidt sent til hallen, og det blev således til en lidt kortere opvarmning end normalt. Hvorvidt dette spillede ind på kampens start må stå lidt uvist hen. I hvert fald kom ÅFS som sædvanligt hurtigt bagud med 3-0, hvilket efterhånden er blevet holdets varetegn. En uheldig udvisning for 6 spillere på banen gav efter nogle minutters spil et powerplay til Skive, hvor hjemmeholdet bragte sig foran 1-0. Især Skives mål til 3-0, scoret af Søren Haaning, var der dog ikke meget at stille op imod. Ved hvad der må siges at være kampens mål, helflugtede Skive spilleren en høj pasning fra fløjen direkte op i trekantssammenføjningen, uden chance for ÅFS målmand Martin Christensen.

Bagud med 3-0 før 2. periodes start overtog ÅFS dog, præcist som i sidste søndags kamp imod Skanderborg, pludselig alt spillet. Samtlige ÅFS spillere kæmpede simpelthen helt utroligt, og Skive havde store problemer med overhovedet at få bolden ud af egen zone. Det væltede næsten ind med skud imod Skive målet og kun en meget velspillende målmand, Alex Dahl Jensen, forhindrede ÅFS i at lukke kampen allerede i 2. periode, som endte med to scoringer til Århus.

3. periode var ikke mere end 25 sekunder gammel, da ÅFS endelig og fuldt fortjent fik udlignet til 3-3 ved Kasper Helbo. Blot 4 minutter senere kom så det forløsende føringsmål til ÅFS. Efter en nærmest uvirkelig redning fra Skives målmand i forbindelse med et helt frit skud lige foran målet, fik ÅFS tilkæmpet sig returbolden, som blev sendt tilbage til Djavid Haghighi. Med et resolut langskud bragte den svenske back ÅFS foran 3-4. ÅFS overskud i spil og chancer fortsatte herefter som i hele 2. periode, og det må siges at være direkte utur at holdet ikke fik lukket kampen fuldstændigt. 3 minutter før tid skete så det utænkelige. Et uheldigt boldtab foran eget mål af en ÅFS back, hvis tanker muligvis var et sted i Tyskland, resulterede i Skive udligning til 4-4. ÅFS var pludselig lidt i knibe. De sidste 3 minutter af kampen bølgede frem og tilbage, med et par chancer til begge hold og selvom ÅFS, set over hele kampen, burde have bragt en sikker sejr i hus, så kunne det også være endt helt galt til sidst.

Skive Floorball – ÅFS Floorball 3 : 4-4 (3-0), (0-2), (1-2)

06.37 UDV Jakob Hansen, ÅFS (2min)
07.47 1-0 Martin Albøge (Michael Andersen) PP
08.39 2-0 Preben Nielsen (Lars Jakobsen)
15.36 3-0 Søren Haaning (Lars Ladefoged)
25.11 3-1 Jesper Jørgensen (Christian Nielsen)
32.35 3-2 Jesper Jørgensen (Kasper Helbo)
33.56 Timeout, Skive
40.25 3-3 Kasper Helbo
44.56 UDV Søren Haaning, Skive (2min)
51.27 3-4 Djavid Haghighi
57.12 4-4 Jimmy Strunck
58.47 Timeout, ÅFS

Man of the Match hos ÅFS (og vinder af en dejlig pakke St.Vitus) : Jesper Jørgensen

Skriv et svar