KEEP IT SIMPEL! Gav sejr!

“KEEP IT SIMPLE!!”
Det var hvad den nye chef træner Jakob Skjerning havde at sige før kampen. “Vi skal spille på det, vi ved, vi kan og holde det simpelt”

ÅFS 2 herre havde månederne op til starten trænet sammen med 4 herre og havde derfor ikke fået sig spillet ordentlig sammen, som de burde. Faktum er imidlertid, at det kunne man slet ikke se fra kampens start, holdet spillede og fandt hinanden som om, der var blevet spillet sammen i mange år.

Dog kom Skanderborg foran efter ca. 10 min. spil af første periode, tiltrods for at det var ÅFS, der havde alle chancerne.
ÅFS kom dog stærkt igen bare 2 min. senere, hvor Kasper Gudbrandsen scorede sit debut mål på fineste maner. Kasper spillede iøvrigt en meget flot og meget solid kamp som center.

Resten af perioden stod der ÅFS på – først scorede Kim Mølvadgaard et klasse mål, hvor han satte et par modstandere og herefter løftede bolden koldt over en chanceløs keeper.
Knapt et minut senere scorede Kaper G igen, endnu et super mål på et godt kombineret opspil, der dog endte i lidt klumpspil.

Anden periode startede vi ligeså stærkt som første. Vi havde flere store chancer, desværre blev de ikke udnyttet. Skanderborg havde et par kontraer og scorede ca. 10 min. inde i perioden. ÅFS lader sig dog ikke gå på, og fortsatte sit spil med mange flotte kombiationer og rå fight. Og i tiden 14.05 kom betalingen for det flotte spil: endnu et debut mål, denne gang af Carsten “Lynet” Gormsen, der på flotteste vis satte sidste stav på bolden på et flot opspil.

Resten af perioden stod den på flot gennemspillet spil fra ÅFS´ side, dog uden at det gav mål. Skanderborg havde også enkle muligheder, men vores helt nye keeper Olav Vidvei tog super godt fra! Olav stod en rigtig god kamp med mange store og vigtige redninger. Han bliver en vigtig mand for os i denne sæson.

Tredje periode var lidt mere rodet, dog stadig med ÅFS som mest boldstyrende. Skanderborg havde kun få chancer og der stod Olav i vejen. Carsten “Lynet” scorede sit andet mål i kampen til slutstillingen 5-2 til ÅFS.

ÅFS spillede sindsygt flot og fulgte trænerens råd – holdet spillede simpelt og på det vi vidste, vi kunne. Selvom ALLE ÅFS´ere spillede en super flot kamp, skal to spillere dog fremhæves. Jesper Rasmussen, som løb og fightede som en gal samt Olav Vidvei, som spillede en super flot debut kamp som keeper!

Det skal nok blive en kanon sæson for ÅFS 2 herre!!

Point mod Skanderborg:
Kasper Gudbrandsen 2+1
Carsten “Lynet” Gormsen 2+0
Kim “Messi” Mølvadgaard 1+0 (Kampens mål!!!!!)
Anders Winstrøm 0+1

Tak til Skanderborg, dommerne og til tilskuerne for kampen!

Skriv et svar