Kidzliga floorball stævne i TST

Floorball er en af de hurtigst voksende sportsgerne i Danmark og det var tydeligt at se, da der blev afviklet kidzliga stævne i TST-hallen.

Det var 3. gang at kidzliga stævnet blev afholdt i Århus. Hele 98 floorball spillende børn, fordelt på 21 hold, i alderen 4-12 år gav den max gas.

TST hallen rungede hele dagen af hurtige fødder, stave mod gulvet, jubel scener når der blev scoret, sjove danse, kammeratskab og klub ånd og med stor opbakning fra vores frivillige, gjorde vi det muligt at afholde stævnet igen.

Rammerne i TST hallen er perfekte til stævner af den størrelse, da stedet giver mulighed for at være i både hal 1 og  2, svømmehal og andre mindre lokaler. Ligesom et åbent cafeteria kan samle folk om spisning og snak om kampene. I TST har vi det hele samlet på samme sted.

Men det gode ved Kidzliga stævne i TST er, at alle børn får en god oplevelse og at alle får medaljer. Det handler mere om at få lov til at spille og skabe holdånd end om at vinde – så det var en flok stolte børn som alle drog hjem med flotte medaljer om halsen.