Kjeldgaard og andre ÅFS'ere i centrum til dame-VM

VM i damefloorball udspiller sig for øjeblikket i Arena Nord, Frederikshavn. ÅFS har udsendt adskillige repræsentanter bl.a. en ivrig reporter som har leveret denne reportage:

Blæsende…som altid i Frederikshavn.
Floorball…som altid i Frederikshavn.
Succes til ÅFS…HELT NYT I FREDERIKSHAVN:

Efter 2 kampe har spillende assistent træner og målmand i ÅFS på 1.damer Anette Kjeldgård vist meget flotte takter.

I Danmarks første kamp lørdag mod Schweiz stod Anette en meget fornem kamp med stribevis af flotte redninger. Anette blev efterfølgende fortjent kåret som DK's bedste spiller. Det hjalp dog lige lidt og Danmark tabte 9-2. Dele af den schweitsiske landsholdsledelse udtrykte dog stor respekt for Danmark ved den efterfølgende middag med ÅFS's udsendte.

I gårsdagens match mod Norge spillede Anette også en afgørende rolle. Et uinspireret og modløst dansk hold kom hurtigt bagud 5-1 efter nogen tvivlsomme udvisninger og stribevis af fejl i de bagerste geleder. Således fandt ÅFS's reporter hurtigt større interesse i et andet lokalt Århus-indslag CERES ROYAL.
Men Anette ville det anderledes….med et superflot udkast efter 13 minutters spil af 2.periode flænset op i midten af banen spillede hun Outlaws-pigen Karen Vester fri som stensikkert omsatte til 2-5 reducering. Efterfølgende var Danmarks markspillere ikke til at kende igen og med sprudlende spil fik de lukket af bagtil og scoret yderligere 6 gange til fortjent sejr 8-5.
Synd for de over 4000 danske floorball-entusiaster som IKKE var i Arena Nord denne aften. ÅFS's udsendte reporter kan i det fjerne bag solarierør, fiskerbåde og vindmøller skimte en semifinale. Sensationelt!

Andre ÅFS'ere i centrum af VM er stævneleder W.Ehmsen som med kyndig mine i jakkesæt og med rød halssnor styrer rundt med de op imod 170 frivillige hjælpere til VM. Foreløbig har VM været en stor succes og ord som “wellorganized”, “fantastic” og “smoerrebrooeee” summer med alverdens accenter i hall'en på Arena Nord. Tilskuerinteressen er dog begrænset og stævneledelsen har derfor nedsat billetprisen frem til onsdag med 50%. SÅ NU ER DER INGEN UNDSKYLDNING….SE FOR H' AT KOMME AFSTED….E45 mod nord til den slutter.
I aften 20.00 står den på USA og onsdag er det Letland 20.00. Inden kl. 17.00 spiller Finland puljekamp mod Sverige og her er der bestemt (som i Danmarks kampe) også lidt til husarerne….har jeg hørt.

Samtidig er ÅFS repræsenteret ved stævnelæge: Helena Grove, dommerbord: Karsten Kristensen, én af de få betalende tilskuer: Marie Louise Tøttrup, bolddrenge: Jannick og Patrick samt reporter og IFF-repræsentant Lars E. Bartels.

Skriv et svar