Klasseforskel i ÅFS Centret

Tirsdag aften sent i ÅFS Centret var Bulldogs på besøg til en udsat kamp i herrernes UMBRO-liga. ÅFS var på forhånd ikke levnet de store chancer men målet for hjemmeholdet var på trods af begrænsede chancer at gøre en god figur. Taktikken var klar: En kontrolleret deffensiv, opfulgt af kontraløb og hurtige afslutninger.

Lad det være sagt med det samme: Det virkede ikke i 1.periode! Bulldogs scorede 5 mål på kontraløb, 2 på udskiftningsfejl og et enkelt i overtal. ÅFS eneste lyspunkt stod Sune Aamand for. 1.periode endte 8-1.

2.periode blev en anelse bedre. Bulldogs gik lidt ned i tempo og ÅFS fik af til etableret sig i længevarende angreb. I denne periode “lynede” Lars Mini Skytte 2 gange. I den anden ende fortsatte Bulldogs dog sit effektive kontraspil og 2.periode endte således 2-5.

Sidste periode forløb som de to forrige. Med Bulldogs i total dominans overalt på banen. Lidt sløseri i PP gav dog ÅFS mange 2-mod-1 situationer og på en sådan kunne Victor Gustafson score en enkelt gang. Sidste periode endte 1-5.

Kampen endte således 4-18, hvilket ikke var et mål for lidt. Ikke en eneste ÅFS-spiller kunne være sin indsats bekendt denne dag. Dog fik Magnus Møberg en fin debut mens Lasse Hørbye nok engang demonstrerede at han gemmer på en rigtigt god back når han skruer bissen på. Flere spillere skal dog ramme niveau og spillet skal forbedres hvis Outlaws skal møde den mindste modstand på lørdag i Frederikshavn.

Skriv et svar