Klassisk resultat i ny-klassiker.

Lørdag tog ÅFS3 imod TÅF3 i sæsonens første rigtige kamp i 2. division vest kreds 2. Kampen skulle oprindeligt have været udsat, men det lykkedes alligevel Team Århus at stille hold til kampen. Det var dog ikke noget helt urutineret hold, gæsterne stillede med, så det var tydeligt, at de var kommet for at spille floorball.

Det var dog ÅFS, som kom bedst fra start, da Bent Sortkær efter kun 25 sekunder satte en ripost fra Jens Donslund ind i TÅF's mål. Herefter stod der ÅFS på det meste af spillet. Bolden blev spillet godt rundt, og der blev også produceret en række chancer. Således var det helt fortjent, da først Simon Lund (assisteret af Jens Donslund) og derefter Bent Sortkær (assist: Karsten Kristensen) bragte ÅFS på hhv. 2-0 og 3-0. Det blev dog også til sporadiske chancer til TÅF, men takket være en sikker James Joynson i målet blev de aldrig rigtigt farlige.

I 2. periode valgte TÅF at trække sig tilbage og pakke sig omkring eget mål. Dette gav masser af plads til at ÅFS kunne spille bolden rundt, men forhindrede også holdet i at komme til oplagte chancer foran mål. I stedet blev det til en række langskud, hvor Paw Bunch viste sig at være særdeles sikker i TÅF-målet. Havde der været mere retfærdighed til, var det blevet til et par mål til Bo Normann på den konto. Derudover havde Jesper Frederiksen og Kristian Hansen også nogle glimrende skud fra distancen, som burde været gået ind.

I stedet blev det TÅF, som kom på måltavlen. Først til 3-1 i poweplay, derefter til 3-2 på et kontramål. Det er aldrig tilfredsstillende at tabe en periode, når man har så meget af spillet, som det var tilfældet, og frustrationerne blev mere og mere tydelige hos ÅFS, som kampen skred frem.

Mønstret fortsatte i 3. periode: ÅFS havde det meste af spillet, men TÅF var hele tiden farlige på kontra. Desuden blev ÅFS' spil mere og mere febrilsk, som perioden skred frem, hvilket gæsterne drog fordel af. Så er der vist ikke så meget mere at sige om den periode, udover at TÅF vandt den med 3-0.

3-5 er ikke noget tilfredstillende resultat, men som træner må man trøste sig med de mange gode takter, som holdet viste. Sammenspillet fungerede godt, og opspillet fungerede generelt godt. Dette bør give et rimeligt fundament at bygge videre på, men angrebsspillet foran målet kan stadig blive meget bedre. Derudover bør det nævnes, at det blev til debut for to nye spillere, Peter Jacobsen og Asger Nielsen, som begge gjorde det godt. Sæsonen er ung, og meget kan ske endnu. Næste uge napper vi 2.-holdet :o)

Skriv et svar