Aarhus Floorball Klub TST

Ecco sko

Hos Ecco er det komforten og funktionaliteten, der er i højsædet. Det betyder, at du med en Ecco sko kan være helt sikker på at få en produkt i fantastisk kvalitet.

Livespiltips

Få gevinsten serveret på et sølvfad! Vi kan ikke direkte garantere det, men med spiltips fra Livespiltips.dk er du godt på vej til at vinde. Se mere her.

Århus Floorball Klub TST er Århus’ største floorballklub med hold for både damer, herre og ungdom. Med historie og traditioner tilbage fra før årtusindeskiftet er ÅFK TST en stolt floorballklub, som ønsker at præge og påvirke dansk floorball. Siden 2012 har klubben haft daglig gang som del af foreningen TST i Tilst.

I ÅFK TST er fællesskabet og sammenholdet vigtigt. Det er afgørende, at medlemmerne kender hinanden på kryds og tværs af holdene, hvorfor sociale arrangementer er højt prioriteret. Derudover er det ønsket at kunne tilbyde floorball på forskellige niveauer, så de kan opfylde alle medlemmers ambitioner; uanset om man ønsker at spille floorball et par gange om ugen, eller om man vil op på helt højt niveau.

Kommende aktiviteter

Februar
Lør
24
Dame Liga Hvidovre Attack - ÅFK
13:00 - 15:30
Avedøre Idrætscenter, Hallen
1. dame
Lør
24
Herre Liga Odense Floorball - ÅFK (Kval.Spil)
14:00 - 16:30
Marienlyst Centeret Hallen
1. herre
Man
26
Ungdom Træning
18:00 - 19:30
Tst aktivitetscenter
Ungdom
Man
26
2. Herre Træning
19:30 - 21:30
Tst aktivitetscenter
2. herre
Tir
27
1. Herre holdmøde og fællesspisning
18:00 - 20:00
TST Aktiv Center
1. herre