Klubben bag MBC

Klubben bag MBC: ÅFS Floorball

ÅFS Floorball er klubben bag MBC og under stævnet rumsterer omkring 70 frivillige fra klubben i kulissen. Det er ÅFS'ere du ser bag baren, det er ÅFS'ere du møder i kiosken, det er ÅFS'ere, der lørdag eftermiddag myldrer rundt og gør alt klar til aftenens fest. Det er også dem, du møder på skolerne eller dem, der står klar med morgenmaden hver morgen – alt for tidligt. Oven i det kommer alt det “usynlige” arbejde, som er gået forud for arrangementet, og som sikrer, at alt er planlagt og alt klapper ned til mindste detalje – forhåbentligt:)
MBC er både socialt og økonomisk en vigtig del af ÅFS Floorball, men klubben er imidlertid meget mere end MBC. Det er en klub der favner bredt og tror på, at der skal være plads til alle og arbejder derefter. Sportsligt forsøger ÅFS at holde sig helt fremme på højeste niveau med såvel herrehold som damehold. Klubbens 1. damehold har de sidste mange år været i slutspillet, mens det bedste herrerhold denne
sæson har driblet rundt i 1. division.
Samtidig har ÅFS også en solid bredde og er efterhånden én af Danmarks
størrere klubber. Klubben har i alt 2 dame- og 3 herrehold, og også breddeholdene viser gang på gang imponerende resultater.
Igennem en årrække har ÅFS kæmpet hårdt for at få stablet en ungdomsafdeling på benene. Ildsjælene på ungdomssiden kan så småt begynde at se blomsten af deres arbejde, og i år tog klubben til landsstævne med både et U11, et U 13 og et U15 hold.
ÅFS Floorball er en klub, der tror på at løfte i flok og at frivilligt arbejde skal være netop det, det er – nemlig frivilligt. Derfor er det vigtigt, at folk laver noget de har lyst til. MBC er et glimrende eksempel på, hvor langt man kommer, når alle har lyst til at give en hånd med.

Skriv et svar