Kønnenes kamp…

ÅFS Boystars – ÅFS Girlpower, 10-2 (2-0,4-1,4-1).

Tirsdag den 2. oktober spillede ÅFS damerne træningskamp mod et til lejligheden samlet ÅFS herrehold.
Drengene stillede trænerløse op med 9 mand og Nicolaj Rønnow i mål, mens pigerne stillede op med 2½ kæde og en højtråbende trænerduo i Jeppe & Mads.
Brøns & Barthels var de retfærdige og allestedsnærværende dommere, der holdt spillet igang og ikke forstyrrede spillet med udvisninger.

De første 5 minutter er meget nervøse, drengene med repræsentanter fra 3 ÅFS-hold manglede struktur, mens pigerne lige skulle finde tempoet. Pludselig er Frederik fri foran Annelis mål og uassisteret bringer han Boystars foran 1:0, men det slår ikke pigerne ud og de matcher fuldt ud drengene uden problemer – alligevel må de se Karsten K. assistere Jan Due til scoringen 2:0 i tiden 8:46. Resten af første periode kæmpede begge hold bravt, men det kneb med afslutningerne i begge ender.

I anden periode lagde Girlpower ud med et imponerende presspil, hvilket dog gav kontrachancer til Boystars, derfor kunne Frederik i tiden 32:48 med assist fra “Bolle” Kaalby øge
føringen til 3:0.
Pigerne fortsatte med at presse højt oppe og uassisteret lykkedes det i
tiden 36:29 Karsten K. at øge til 4:0, hvilket gav drengene mere mod på at komme længere frem på banen. Det gav mange frem- og tilbage løb på begge hold.

5:0 blev stillingen i tiden 38:09 på mål af Jens med assist “Bolle” Kaalby.
Det knækkede ikke ÅFS damehold, for sølle 20 sekunder senere (i tiden 38:28) reducerede Gitte på assist af Astrid til 5:1 og pigerne fightede modigt videre. Blot 4 sekunder før 2. periodepause øger Martin dog til 6:1 på assist af Frederik, så Boystars gik tilfredse til pausen.

Pigerne var dog ikke slået endnu og lagde igen i 3. periode ude med et hårdt pres, hvilket gav resultat da Ditte i tiden 41:11 med Mette som assist reducerede til 6:2. Under et minut senere stod der 7:2, da “Bolle” Kaalby udnyttede en hurtig kontrachance på assist af William. Herefter gik spillet i opløsning for begge hold. Wingerne begyndte at hænge fremme, mens backerne
hang tilbage på banen.

Dommerbordets førende floorballekspert kommenterede, at det var samme billede for ÅFS damer, da de spillede mod TÅF's damer i en træningskamp i sæsonoptakten. Det er tydeligt at se, at der abslout er mest girlpower i pigerne, når de kan spille deres små formationer, mens cowboystilen med lange bolde ikke passer dem vel.

“Bolle” Kaalby syntes opsat på at vise, at motionsspillere er lige så skarpe som turneringsspillere og lavede sit 4. point, da han på Karsten K's assist øgede til 8:2 i tiden 47:27.

Halvvejs i sidste periode tilkæmper Jens sig bolden i angrebszonen og passerer Anneli i målet til 9:2 på et meget velplaceret skud oppe i højre hjørne. Nu begyndte trætheden at melde sig hos ÅFS damer, men de kæmpede bravt videre, således også Astrid der i et sammenstød med Jens kom til skade med armen og måtte udgå.
Det udløste en time-out i tiden 55:37 og selv om man havde kunne høre Jeppe & Mads fra damebænken under hele kampen, kunne deres udsendte desværre ikke høre deres guldkorn under de 30 sekunders
time-out.

De sidste 5 minutter var præget af løse chancer til begge hold. Jens, der gennem kampen fik skærpet sigtekornet kunne i tiden 59:07 på assist af Frederik scorer til 10:2, men det betød intet for pigerne, der fortsat spillede for at komme fremad på banen og i tiden 59:54 udløste deres spil fortjent et straffeslag, da Marius stående i det lille målfelt bag målmand Rønnow blokerer et skud. En norsk svinestreg! Ditte skulle tage straffeslaget, men debuterende målvogter Rønnow reddede affæren.

Kampen blev naturligvis sluttet af på manér med line up og takketaler. Ingen tvivl om at det var sjovt for drengene at spille sammen på tværs af de 3 hold, og at pigerne fik en lærerig aften, hvor de blev presset fysisk og tempomæssigt.
Dommerbordet vil gerne kåre Mette “Croft” som kampens bedste spiller for en fremragende indsats på centerpladsen, mens Karsten K. ubetinget får kampens Fairplaypris.

Ærbødigst, Tid&protokol&referent Jensen.

Skriv et svar