Køretur uden bump

1. herrerne skulle søndag forsøge og følge op på onsdagens pokalsejr i Esbjerg mod Bjerre. Sidste sæson viste udeholdet fine takter med angrebsivrig floorball, så der var lagt op til en spændende kamp med masser af mål.

ÅFS begyndte kampen på 3 kæder og var som følge af et højere tempo den spilstyrende part. Alligevel var det Bjerre som efter 6 min. noget ufortjent bragte sig foran efter sløset opdækning. Der skulle gå nogen minutter før ÅFS endelig fik hul på bylden ved Jakob Skjerning, som med målet demonstrerede at han er en spiller i fremgang. Perioden ud fik Bjerre ikke en tåspids til gulvet og stillingen var 6-1.

Fra 2. periodes start forfaldt Bjerre til gode gamle dyder fra en ellers glemt fortid og holdet blev derfor ramt af et hav af udvisninger. Sven Hector fik i PP 5 mod 3 endelig hul på bylden i ÅFS-trøjen med scoringen til 7-1 og Krogsmyr-Spanggård-Skjerning leverede dagens næstbedste ÅFS-detalje med scoringen til 9-3. Ellers var 2. periode en rodet affære med få lyspunkter hvor Bjerres bedste på dagen, den talentfulde Søren Brodersen bl.a. lavede to fine mål.

Fra 3. periodes start fik ÅFS igen tag om kampen og godt 2 min. inde i perioden leverede 1. kæden spil af høj klasse. Fire førstegangspasninger spillede en fremstødt Markus Sjöholm helt blank for kassen og Markus kunne sikkert udplacere Bjerres keeper. Perioden ud havde ÅFS masser af chancer men kun 2. kæden Brøns-Larsen-Bertelsen formåede at komme på tavlen med de sidste 3 mål til 13-4.

Kampen viste med al tydelighed, at ÅFS har mange strenge at spille på. Nok har holdet mistet profiler til denne sæson men bredden er der fortsat. Især 1. kæden med Mads Spanggaard, Lasse Hørbye, Jacob Andersen, Jakob Skjerning og Thomas Krogsmyr viste overbevisende spil. Wingkæden med Brøns-Larsen-Bertelsen var indblandet i 7 af 13 scoringer og synes også at nærme sig 3. gear hvilket lover godt før kampen mod Aab onsdag og således sidste skridt i missionen: 12 point på 11 dage.

Skriv et svar