Kontinuitet med svensk flankering

Fra 1/9 tager job-situationen for sidste års 1.herre-træner en interessant drejning som igen fører omkring Århus. Med bekræftigelsen på en orlovs-ansøgning fra turnus-stillingen i Frederikshavn er det nu officielt at cheftræneren for ÅFS 1. herre næste år bliver Lars Erik Bartels.

Lars Erik Bartels får således mulighed for at videreføre sit arbejde med 1. herre fra sidste år. Igen vil der blive lagt vægt på taktisk disciplin samt indstilling og offervilje. Som en ny vinkel vil selvtræning og personlig udvikling blandt spillerne i truppen blive prioriteret højt.

Som ny assistent-træner får Bartels svenske Markus Sjöholm. Markus har flere års træner-erfaring fra svensk floorball og med stor taktisk kunnen skal han være med til at tage holdet endnu et udviklingstrin op af stigen.

Lars Erik Bartels siger: “Resultaterne er selvfølgelig vigtige men udviklingen i spillertruppen både taktisk og teknisk har højere prioritet. Det skal være sjovt at spille floorball men samtidig stilles der igen i år krav til seriøsitet og indstilling når man er på banen.”

ÅFS har op til denne sæson mistet en del spillere men samtidig er nye kommet til. Anders Vangkilde er vendt hjem fra Holstebro og Magnus Møberg har også meldt sig under flaget. Flere interessante navne fra klubbens ungdomsafdeling er samtidig på vej. Således rækker spillermaterialet formentlig til en god placering i 1. division igen i år.

1. division lader til i år at blive meget lige hvor det bedste bud på en rækkevinder umiddelbart ligner AaB. Både Skanderborg og Bjerre viste dog allerede sidste år at de ikke har i sinde at blive ved med at være prügelknaber og samtidig er Esbjerg altid uhyggeligt stærke på hjemmebane. Sidste ben i rækken sidder på Svenstrup og de får det som oprykkere og uden den store erfaring umiddelbart svært.

Skriv et svar