Kort og Godt – april 2008

Næste sæson
Planlægningen af næste sæson er fuld i gang. Vi beholder næsten alle haltider fra denne sæson. Trænersituationen er også sjældent positiv – dog har vi stadig nogle huller omkring 2. dame og U13. Evt. kanditater, der mener de kan tilføre disse hold noget, er velkomne til at kontakte sportschef Lars Erik Bartels om et uforpligtende møde. Lars Erik kan kontaktes på lebartels@gmail.com.
Vi har til næste sæson tilmeldt herrehold til elite-, 2. og 3. division. Dameholdene er tilmeldt elite-, og 1. division. På ungdomsiden har vi tilmeldt U13 og U17.

Firmaturnering
Den 25. maj afholder vi en firmaturnering for Bilka og Føtex i Århus. Den afvikles i ÅFS og kommer formentlig til at tage det meste af dagen. Vi mangler folk til at dømme og instruere. Dommerkort er ikke påkrævet. Interessede kan kontakte Rikke Kruse på rk@aarhusfloorball.dk.

Dame ungdom
Efter mange års snak har dameudvalget besluttet, at der til næste sæson skal satses seriøst på et dame U17 hold. Henvendelser med idéer eller – endnu bedre – intereresse i at hjælpe skal sendes til Henriette Pasgaard på hp@aarhusfloorball.dk.

Ny hjemmeside
Det er målet, at vi ved begyndelsen af næste sæson skal have en ny opdateret hjemmeside klar. Derfor søger vi lige nu et arbejdsudvalg med teknisk eller grafisk snilde, som i samarbejde med PR/info-udvalget, vil varetage en make-over. Interessede kan kontakte undertegnede på formand@aarhusfloorball.dk

Ingen medbragte drikkevarer i ÅFS!
Vi har igen fået en påtale over medbragte drikkevarer i ÅFS Centret. Det er i vores interesse at bibeholde det gode forhold og tætte samarbejde med centerledelsen, og derfor skal vi støtte op om caféen. Tænk på at det i sidste ende går ud over fællesøkonomien i ÅFS og dermed skader floorballafdelingen, når vi vælger at medbringe egne drikkevarer. Ønsker man at gi´en bajer i forbindelse med fødselsdag eller lignende er det ofte muligt at få en rabataftale, hvis man i god tid henvender sig til Centret.

// Anders Lovén, formand ÅFS Floorball

Skriv et svar