Kort og Godt – August 2008

Trænerkabalen, deraf træningstids kabalen, har i år drillet mere end sædvanligt, og derfor er en endelig udmelding først på trapperne nu. Det er selvfølgelig træls, da mange har spurgt. Men det har været meget positivt at opleve den hunger, der har været efter at komme igang. Det fylder min energi-tank at opleve den lyst til floorball, som der for tiden hersker i klubben. Må den vare hele sæsonen.

Til de mange af jer der planlægger at købe ny stav op til sæsonstarten, vil vi fra bestyrelsen gerne bede jer vente en uges tid.

Arbejdet med den nye hjemmeside er i fuld sving, men designholdet er tyndt. Så hvis der sidder én eller to derude med grafiske evner og/eller lyst, vil jeres hjælp være meget kærkommen. Interesserede kan konktakte tovholder Henriette Pasgaard på hp@aarhusfloorball.dk.

Vi fik i weekenden 3 nye dommere i klubben, da Michaela Jensen, Lasse Hørby og Thomas Nielsen fik domemrkortet efter et veloverstået kursus i Fredericia. De fleste af jer vil sikkert møde de 3 i en sort trøje, enten i kommende træningskampe eller i løbet af sæsonen, og jeg vil selvfølgelig opfodre til at tage godt imod dem.

Husk Standerhejsning i aften kl. 19!! Mange gode, praktiske informationer.

Søndag den 28. september spiller førsteholdende sæsonens første hjemmekampe, oven ikøbet imod lokalrivalerne fra TÅF!
Gratis adgang for alle ÅFS’ere.

// Anders Lovén, Formand

Skriv et svar