Kort og godt – Oktober 2008

Vi har nu afsluttet de sidste forhandlinger med Unihoc og Skatepro, som direkte til medlemmerne medføre at 10% rabat ved køb af floorballudstyr i Skatepro butikken på Katrinebjergsvej 95. Sponsorudvalget har dog flere spændende projekter i gang, og formentligt bliver dette ikke den sidste store aftale i år.

I kølvandet på problemerne med oversiddende spillere, har bestyrelsen nu vedtaget retningslinier for op- og nedrykning imellem turneringsholdene. Trænerne er blevet informeret, og har modtaget initiativet positivt. Bestyrelsen vil dog stadig opfordre til en løbende dialog mellem trænerne, da gensidig forståelse og respekt altid er at foretrække.

MBC afholdes i 2009 den 7.-10. maj. Den 18/11 kl. 17.30 afholdes der opstartsmøde i ÅFS Centret. Der mangler hænder til at hjælpe med opstartsfasen og varetage overordnede opgaver under turneringen. Interesserede er meget velkomne til mødet, uanset mulighed for engagement. Spørgsmål rettes til Jan Rise på rise@aarhusfloorball.dk

Vi har desværre været nødt til at trække U17 holdet, grundet spillermangel. Det har betydet at årets sekretariatsplan har skullet ”repareres”. Den er nu klar og skulle komme på bagsiden af depotsdøren inden næste hjemmekamp. Husk at tjekke den og påfør sekr. vagter.

På fredag tages der hul på årets skoleturneringer. Vi kan dog stadig godt bruge nogle hænder, så der ikke skal trækkes endnu større veksler på Tordenskjolds soldater. Det er en nem og hyggelig opgave, der oven i købet kvitteres med gavekort til sportsmaster. Interesserede skal skrive til formand@aarhusfloorball.dk.

Husk at sætte stort kryds i kalenderen den 6/12, hvor årets julefrokost afholdes. Hele dagen byder på floorball i ÅFS Centret, startende med U13 kl. 12.30 og afsluttes med 2. herre kl. 18.00.

// Anders Lovén, formand ÅFS Floorball

Skriv et svar