Kort og godt

Sæsonen ruller for fuld damp og næsten alle klubbens hold er igang.

1. herre har fået den forventede svære start men en go' indsats mod AaB har alligevel pustet optimisme i den brede trup.

1. dame fik smæk i 1. runde men er efterfølgende kommet sig over chokket med to overbevisende sejre.

2. herre og 4. herre har indledt sæsonen med et træningsfællesskab. Til seneste træning deltog ikke færre end 30+ spillere og holdene står efter ferien foran en deling. Der mangler stadig én træner for at gøre kvarteten Skjerning-Winstrøm-Pedersen-NoName perfekt. Så kunne du tænke dig at gi' en hånd omkring holdet bedes du kontakte Lars Erik (dame_1@aarhusfloorball.dk).

3. herre alias “Loko” åbnede sæsonen med sejr. Holdet kan stadig godt bruge flere spillere som har mod på at træne én gang ugentligt og spille kamp i 3. division. Holdet henvender sig primært til folk med en del floorball-erfaring og gerne med koryfæ-status ala A. Bruun 😉 Hør mere hos Jeppe Hansen (herre_3@aarhusfloorball.dk).

2. dame er også kommet godt i gang. 4 “gamle” 2. damer, en del 3. damer og en sand flodbølge af helt nye floorballspillere er væltet ind på holdet. Første kamp mod Brønderslev gav et nederlag men en god indsats lover godt for fremtiden. Holdet mangler dog målmænd til at holde Frk. Rytter ved selskab. Har det interesse kan man kontakte Jakob Børsting på dame_2@aarhusfloorball.dk.

Oldstars mangler også flere spillere. Holdet henvender sig primært til damespillere som har spillet før og som bare ønsker at træne én gang ugentligt. Henvendelse til Lars Erik (dame_1@aarhusfloorball.dk).

Motionsherrerne gennemgår under Mikkel Eskesens kyndige ledelse en mindre revolution. En annonce i lokal-avisen og opslag rundt omkring i byen har givet enorm interesse med 20-23 deltagere til hver træning.

Ungdomsafdelingen med U11 og U15 er tillige vågnet op til dåd med et stabilt fremmøde. Begge hold og især U15 som spiller i turnering er åbne for nye spillere. Så kender du en flok drenge som kunne være interesserede kan du henvende dig til Jeppe Hansen på (herre_3@aarhusfloorball.dk).
Pige U13-15 begynder deres træning i uge 43. ÅFS er meget interesseret i at få flere spillere til dette hold. Målet er at holdet ved sæsonafslutning skal deltage i landsstævnet med 15 spillere og interesserede kan kontakte Lars Erik (dame_1@aarhusfloorball.dk).

Som et nyt tiltag begynder Små fødder også i uge 43. Holdet er for børn i alderen 2-5 år samt deres forældre. Mere information kan hentes hos Signe Sørensen på signeos@gmail.com.

Bestyrelsen har i samarbejde med dameudvalget taget hul på årets skole-arrangementer. 55 elever fra Jakobskolen besøgte over to dage ÅFS i forbindelse med en emneuge. Næste skoleturneringer er 29-30/10. Henvendelse til Khalif Ehmsen hvis du kan hjælpe.
Samtidig er det i samarbejde med Århus Kommune lykkedes at tage hul på et tungt arbejde med at få samlet noget mere haltid ét sted så vi kan få mest mulig gavn af bandesæt nr. 2. Det er foreløbig sket på Skjoldhøj Skolen.

Husk næste FEST 7/11 og JULEFROKOST 11/12.

Skriv et svar