Kristensen: ”Det bliver to spændende kampe”

Vi fangede Anders Kristensen til et par kommentarer til de to første kvartfinaler i København, hvor ÅFK første vandt 2-7 for dernæst at tabe 14-7 i kamp 2.

– I kamp 1 spillede vi en af sæsonens bedste kampe, vi spillede klogt gennem hele kampe, alle kæmpede for hinanden, og så satte vi vores chancer. I kampe 2 kommer Copenhagen ud til kampen i bedre tempo og med mere energi. Vi hænger efter i starten af kampen, og derfor er vi bagud efter første periode. Anden periode er lige, og så skal vi frem og forcere i sidste periode i håbet om at indhente deres føring – dette fører til en gang hawaii-hockey med masser af mål i begge ender. God underholdning for de fremmødte tilskuere, men desværre formår vi ikke at vende kampen, og Copenhagen vinder en fortjent sejr.

Anders Kristensen står dog med en samlet tilfredshed efter de to kampe:

– Vi tager fra Copenhagen med stillingen 1-1, hvilket var det vi kom efter. Begge hold oplevede op- og nedture i de 2 kampe, så vi ser frem til den kommende weekend, hvor to nye spændende kampe venter. Serien kan gå begge veje, men vi håber da at lukke den med to sejre på hjemmebane.

Skriv et svar