Kroager og Hyttel napper endnu en sæson med 2. damerne

Når ÅFKs 2. damer til næste sæson indleder titelforsvaret af 1. division syd og 1. divisionsmesterskabet bliver det atter med Toke Kroager og Jeanette Hyttel i spidsen for holdet. De har nemlig begge to takket ja til endnu en sæson med de dygtige damer.

— Efter en rigtig flot 2018/2019 sæson som blev kronet med to pokaler, så er mine forventninger til den kommende sæson skyhøje. Der skal igen gøres rent bord i den kommende sæson, så begge pokaler bliver hos ÅFK. På udviklingsplanet vil der være fokus på at integrere yngre spillere på holdet, så der sker et glidende generationsskifte. Desuden vil vi arbejde hårdt på at finde/oplære nye måldamer, så hvis man gerne vil prøve tjansen i målet, så tag endelig kontakt til mig, fortæller cheftræner Toke.

Også i bestyrelsen er der glæde over, at de begge to har valgt at fortsætte.

— Kontinuitet i trænerteamsne er så vigtig for, at vi som forening kan udvikle os. Derfor er det fantastisk, at Toke og Jeanette har valgt at tage endnu en sæson. De gjorde et suverænt godt stykke arbejde sidste år, hvor de gennem vedholdenhed og hårdt arbejde formåede at opbygge et solidt og sammenholdende hold, hvilket blev krydset med 1. divisionsmesterskabet. Vi vil dog gerne have erhvervet endnu flere spillere til holdet, og derfor skal vi allerede fra sæsonstart være på dupperne for at promovere sporten. Men vi har haft et rigtig godt samarbejde det sidste år, så det er jeg slet ikke i tvivl om, at vi nok skal få løst i fællesskab, fortæller bestyrelsesformand Morten Frederiksen.

  1. dame starter med træning fra uge 36. Se holdets træningstider her.Indtil da træner de til fællestræning fra uge 33; det foregår onsdag fra klokken 20-21.30 i TST.