Kyniske førsteherrer hentede 3 point i Randers

Det var ikke kønt, da førsteherrerne lørdag middag slog Randers 0-5 i Skyline Arena Randers. Med mange offensive afbud valgte trænerteamet en defensiv tilgang til kampen. Et kedeligt, men i bagklogskabens lys, meget fornuftigt valg.

Det defensive ÅFS hold fik den bedst mulige start, da Anders Lovén efter blot 3 minutter sendte ÅFS foran 1-0, på et mildt heldigt frislag. Med føringen på hænderne kunne ÅFS’erne begrave sig dybt, og stikke til Randers på kontraløb. Kønt var det ikke. Ingen af holdene mestrede kampens gang synderligt godt, de store chancer udeblev og holdene kunne gå til pause med 0-1.

Fra anden periodes start gik ÅFS længere frem, og på et sjældent etableret angreb sendte Johan Dubbelman ÅFS’erne foran 0-2, på et hans trademark-trækskudsmål fra backpositionen. ÅFS faldt derefter tilbage i skyttegraven, hvorfra de hev et kontramål, og kunne gå til pause med 0-3.

3 periode startede med et overtal til ÅFS, som Lars ”Mini” Skytte udnyttede til at udbygge føringen yderligere. Det knap så kønne spil forsatte, uden nogle nævneværdige chancer, men ÅFS’ernes Morten Kaiser fik alligevel sat en sidste pind, til slutresultat 0-5.

Lørdagens kamp vil bestemt ikke gå i historien som e ophidsende eller velspillet floorball kamp, men førsteherrernes trænerteam er svært tilfredse med jerndefensiven, og den disciplinerede, kyniske indstilling hvormed holdet kan vinde kamp fra et svært udgangspunkt.

ÅFS’ MoM blev målmand Jelle van der Mosselaar, som holdte karrierens første clean sheet. Congrats mate!

 

ÅFS point og straf:

Johan Dubbelman: 1+2

Anders Lovén: 2+0

Lars Skytte: 1+0

Morten Kaiser: 1+0

Gatis Galitis: 0+1

Nicklas Perto: 0+1

Dennis Ravn Pedersen: 2 min.

Skriv et svar