Læg mærke til disse navne.

3.holdet træner i morgen aften for sidste gang inden braget på bjerget!
Efter torsdagstræningen vil den endelige trup blive udtaget – den vil naturligvis blive offenligjort her på siden!

Men hvem er det egentlig der spiller på 3.holdet?
Her følger et par korte profiler.

Arne “æv bæv jeg har beatleshår” Lauritsen:

Arne besidder helt klart 2. division vest´s flotteste hårpragt. “For et hold som vores, er det vigtigt med en spiller som Arne, det er godt at have ham på holdet når det går lidt hårdt til” udtaler Hr. Borg, der jo ikke just er kendt for at ligne Samson! Arne udmærker sig ydermere ved at drikke “Padderborn” i sin fritid.

Laust “lynet” Jørgensen:

Laust er en klassisk løber! Med sit lette antrit kommer han altid godt afsted. Specielt huskes han for en god indsats i Sunds. Er desuden jydsk mester i speedway uden speedwaycykel!

Nikolaj “øksehug” Borg:

26 år og hentehår… Glem alt om Claus Riis fra Bulldogs! I Hr. Borg har ÅFS en fuldgod erstatning. Helt klart 2. divisions bedste øksehug, måske endda hele DK´s bedste øksehug! Tager desuden nogle fremragende billeder.

(og så en til, red.)
Anders “Bruun” Rasmussen:

Anders er holdets strateg, han er den virkelige bagmand for taktikken og oftest udtænkes der frislagskombinationer, farlige kontraer (ikke at forveksle med farlige kobraer!), spektakulære udkast og tilråb om natten. Tankerne flyder bedst indhyllet i røgtåger og til lyden af tjekkisk hornmusik.
Kan kendes på hatten og har en fætter, der har optrådt i en tegneserie.
På banen udmærker Anders sig ved at efterligne Kenni Peccovars utraditionelle spillestil.

Skriv et svar