Landholdsdeltager på 2. dame (og lidt om Aalborgkampen)

Coach Pia havde gjort et kæmpe arbejde for at samle et hold, og vi havde i dagens anledning fået hjælp af en landsholdsrytter i springning, nemlig Sofie Bøgelund. Opvarmningen gik derfor med lidt løb (meget lidt – man skulle jo nødigt blive træt før tid), lidt pasninger og målmandsopvarmning, samt en navnerunde og så lige 5 minutter, hvor Sofie fik vist, hvordan man holder på en floorballstav.

Åbenbart ligger ridebanespringning og floorball tæt op ad hinanden, og Sofie viste et stort talent i sin debut på floorballbanen. (Der går rygter om, at Sofie nu overvejer at sælge alle springhestene og hellige sig en karriere som 2. damespiller – pengene fra hestesalget skal efter sigende bruges på en spillerbus med kagebuffet til 2. dame)

Holdet bestod ud over Sofie af: Rytter (mål), Pasgaard, Thea, Lise, Maiken, Daisy, Diana og Ida (endnu en ny 2. dame stjerne).

Lidt om kampen
Marianne Rytter havde regnet ud, at AaB nok var klar, parat til start, så hun startede med en cola før afgang fra Tilst for at kunne være 100 % på mærkerne. De flotte 2. damer gjorde et kæmpe (og flot!) arbejde i marken, mens Rytter havde lidt travlt med at flytte sig fra side til side i målet – Aalborgdamer er åbenbart ualmindeligt gode til at spille bolden rundt.

2. dame hang godt på, og periodecifrene blev: 1. periode 0-0, 2. periode 3-0 og 3. periode 3-0 – altså alt i alt et nederlag på 6-0 til de talentfulde 2. damer (et godkendt resultat eftersom AaB har haft noget længere tid til at øve sig på at spille ligafloorball).

Dræberhunden
AaB havde dog åbenbart været noget nervøse for at få 2. dame på besøg (de havde vist hørt rygter om, hvor dygtige vi er), så de havde anskaffet en kæmpe hund (Ja: en HUND – vov vov!) som tilskuer. I de sidste minutter, da Thea var i kamp om bolden med en AaB-spiller ude ved banden, gøede hunden og sprang frem mod hende. Theas kommentar: ”Jeg er pissebange for hunde”. Undertegnede er ret sikker på, at kampen var endt 5-1, hvis ikke hunden havde forsøgt at æde Thea! (Aaaaltså AaB – feje tøsetricks!)

Tilskuerne
Udover dræberhunden havde også andre fattet interesse for de smukke 2. damer. Nicoline Pihl havde glædet sig så meget til 2. dames kamp, at hun havde fået udstationeret en spion i Aalborghallen, som løbende kunne holde hende opdateret om hvordan det gik.

Vores største, mindste fan, Caroline, havde selvfølgelig også pakket tasken og var taget til Aalborg – hun fortrød dog lidt, da det gik op for hende, hvor langt der egentlig var til Aalborg – allerede ved Randers spurgte hun mor Diana, om de ikke snart skulle hjem igen…?!

Kampens spiller:
Stemmerne var fordelt således: Rytter 4, Ida 2, Thea, Pasgaard og Lise 1 hver.

Dagens kage:
Daisy havde medbragt en lækker, luftig og velsmagende gulerodskage

Dagens gode råd:

  • Husk hundekiks
  • Pasgaard skal ifølge coach Pia til at spise noget mere kage og chokolade, så modstanderne får sværere ved at skyde bolden forbi hende. HØRT! Det er i så fald godt nok heldigt, at Anders Kristensen og 1. dame stadig skylder kage.
  • 2. dame savnede selvfølgelig Gis


Dagens citat:
Thea Kamp Tukjær: ”det var en ret stor hund”

/ N

Skriv et svar