Landsholdsanfører klar for ÅFK

Århus Floorball Klub TST opruster fortsat til den nye udfordring i ligaen. Klubben har indgået en aftale med den nuværende landsholdsanfører Brian Nielsen, der flytter til ÅFK efter to sæsoner i TÅF. Nielsen har tidligere erfaring fra Frederikshavn og svenske Engelholm – og må betegnes som en markant forstærkning.

Ligaudvalgsmedlem Jens Ørhøj udtrykker glæde over tilgangen:

– Brian har naturligvis stået meget højt på vores ønskeliste af tilgange, og har helt naturligt været jagtet af flere andre ligaklubber. Vi har løbende arbejdet på at kvalificere vores projekt og ambitioner, og vi er glade for, at Brian har sagt ja til at være på rejsen. Vi får hermed tilgang på øverste hylde af en af landets bedste og mest seriøse floorballspillere, der kan medvirke til vores interne mål op at udvikle en stærk træningskultur samt løfte vores sportslige målsætning allerede i den kommende sæson, udtaler Ørhøj.

Ørhøj opsummerer status på truppen således:

Det har fra start været et mål at sikre såvel en kritisk masse rent antalsmæssigt, så vi har en bred stamme af spillere til såvel vores 1. som 2. herrer. Herudover var målet at tiltrække en stor del af det tidligere TÅF-mandskab og supplere op yderligere, således at vi kunne gå ind i sæsonen som et konkurrencedygtigt mandskab trods oprykkerstatus. Vi arbejder fortsat på yderligere et par tilgange, men jeg er allerede nu fortrøstningsfuld omkring truppens kvalitet og størrelse, udtaler Ørhøj.

Vi byder Brian Nielsen – der oftest går under kaldenavnet Wulle – velkommen til ÅFK.

Skriv et svar