Langt fra top indsats af 1.herrer

Søndag spillede 1.herrerne sæsonens første hjemmekamp mod de nyoprykkede delfiner fra Svenstrup. Med næsten fuldt hold og dermed i tæt på stærkeste opstilling var der lagt i kakkelovnen til en sikker sejr.

Kampen begyndte da også som forventet. ÅFS kørte bolden sikkert rundt og spillede sig frem til et væld af chancer. Stillingen var da også hurtigt 3-0 v. Lasse Hørbye og Peter Larsen med to sikre kasser. Med ét minut tilbage af 1.periode fik delfinerne foræret et åndehul da dagens mest overivrige ÅFS’er; spillende træner Lars E. Bartels trak sin stav over hovedet på en Svenstrup-spiller og ramte ham i nakken. Drama-school eller ej; helt korrekt 5 min. udvisning og med 3 sekunder igen kunne nordjyderne bringe sig tilbage i kampen. 3-1 efter 1.periode.

Kort inde i 2.periode kom Svenstrup på 2-3 og værre blev det da den totalt dominerende men noget overivrige 1.kæde forærede en løs chance væk, 3-3 og Svenstrup lurede på overraskelsen. Det blev 4-4, ÅFS-målet sat ind af Johan Dubbelman inden Svenstrup overraskende bragte sig foran 5-4. ÅFS tabte således 2.periode med 1-4 og en flok noget rådvilde og frustrerede ÅFS’ere gik til pause og en god portion energidrik.

Om det var det eller trænerens skideballe der gav resultat skal være usagt men i hvert fald viste den store forskel de to hold imellem sig for alvor i 3. periode. Med 9 minutter igen udlignede Magnus Møberg og samme Magnus Møberg kunne kort efter sætte proppen i åndehullet med scoringen til 7-5. Kampen endte 9-5 de øvrige mål signeret Peter Larsen med to og Jacob Andersen og med en enkelt.

Det holdt hårdt men sejren kunne der ikke rokkes ved. Svenstrup leverede en god gang floorball og turde rent faktisk spille angrebsspil – måske det der rystede hjemmeholdet for det er man ikke vant til i 1.division. Forude venter en kamp mod Bjerre som traditionelt byder på tætte og fysisk spillede opgør.

Skriv et svar