Lars Skytte til VM.

ÅFS' unge elitedivisionsspiller Lars Skytte repræsenterer i denne uge det danske U19-landshold ved VM i Prag.

“Mini” er center på ÅFS' 1. hold og har været i klubben i mange år. Derudover er han også med i målmandsteamet omkring Århus Crocodiles' ishockeyhold i 1. division, så det er en alsidig århusianer, der er udtaget til landsholdet.

ÅFS har flere gange været repræsenteret ved VM gennem damelandsholdet, men det er første gang, at en herrespiller fra klubben er med til et VM.
Der er dog en sandsynlighed for, at en eller flere spillere kan slippe gennem nåleøjet, når A-landsholdet til maj skal til VM i Schweiz.

U19 landsholdet spiller i Prag blandt verdens 8 bedste nationer i A-gruppen, hvor Danmark er i indledende pulje med favoritterne og titelindehaverne fra Sverige, værterne fra Tjekkiet – samt Letland, hvor danskerne kan forventes at have en mulighed for points.

Programmet for Danmark ser således ud:

  • Onsdag 05.11 kl. 19:15 DK – Tjekkiet.
  • Torsdag 06.11 kl. 13:45 DK – Letland.
  • Fredag 07.11 kl. 13:45 DK – Sverige.

De to bedste går til semifinaler – nr. 3 går til kampen om 5.-6. pladsen – og nr. 4 spiller kampen om 7.-8. pladsen. Taberen af denne kamp rykker ned i B-gruppen. Danmark kommer sandsynligvis til at kæmpe med Letland om gruppens 3. plads. A-gruppens anden pulje består af: Finland, Schweiz, Norge og Rusland.

De danske kampe kan følges på VM´s officielle hjemmeside: http://cfbu.cz/wfc2003/

Her på siden vil vi også prøve at følge så godt med som muligt.

Skriv et svar