Let sejr til hjemmeholdet

Efter den første kamp i Skive, der sikrede ÅFS’ unge herrer første pladsen i 3. division (vest, kreds 2) skulle det nu bevises at de fortjente at sidde på førstepladsen og det skulle gå ud over Karup.

Det stod dog snart klart at Karup havde haft svært ved at skaffe spillere til kampen og de mødte op med 6 markspillere og en målmand. Det lignede på forhånd en sikker sejr.

Ikke desto mindre startede Karup kampen med at score inden der var gået 30 sekunder. En forfærdelig start på kampen for ÅFS mandskabet, der dog ikke lod sig slå ud af det hurtige mål, for knapt var kampen atter fløjtet i gang inden Head Coach Børsting havde udlignet.

3. herre spillerne kunne nu også selv. Således scorede Morten F. på en assist af Sebber til 2-1 mens Niklas assisterede Peters mål i det 8 minut.

Karup var dog ikke helt færdige endnu og i det 17. minut af første periode nettede de igen på et hårdt baghåndsskud. Men som det var sket i starten af kampen, svarede ÅFS igen inden for 30 sekunder hvor Sebber endnu engang fandt en fri Morten F. der scorede periodens sidste mål.

Karup der efterhånden mistede pusten, især efter en af deres spillere måtte gå ud med en forstuvet ankel, begyndte at stå dybere i banen og forsøgte sig på kontra løb når chancen bød sig. Det blev dog ikke til flere mål fra deres side.

Til gengæld viste holdets anfører Niklas at der også var mål i ham og med en assist af holdets alderspræsident, Jesper, startede de scoringerne i anden periode. Senere i samme periode beviste Morten F. at han også fungerede i oplæggerens rolle og fandt Sebber, der med et flot skud passerede Karups målmand.

I tredje periode havde ÅFS fået besked på at lægge et større pres på Karupsspillerne, der uden en udskifter ikke måtte komme til chancer. Det lykkedes noget bedre end i anden periode og således kunne Daniel ”DK” Knudstorp uassisteret score sit første mål for ÅFS. Et mål der fuldstændig snød målmanden, med- og modspillere, publikum og formentlig også målmageren selv, da det tamme skud fik bolden til at trille over stregen.

”DK” kom senere i kampen atter i fokus da han fik sin første 2 minutters udvisning for ÅFS efter at have stået mindre end 3 meter fra bolden da KKIK havde frislag. Head Coach Børsting tager fejlen på sin kappe, da han opfordrede den unge spiller til at presse højt.

Sidste mål blev sat ind af Børsting selv, assisteret af Rasmus.

Kampens spiller blev udnævnt til at være ”DK” for sit første mål og første udvisning. I mangel af honolulu blomsterhalskæden får han æren af at have vandrepokalen af en ishockeyspiller stående – helt til næste kamp.

Skriv et svar