Lidt point på kontoen

Sidste uges skuffende og unødige nederlag til TÅF skulle søndag revanceres mod Sunds2. ÅFS2 stillede med 3 fulde kæder og Jelle V.D. Moselaar på mål så der var endnu engang lagt op til fuld skrald. Taktikken var klar: Der skulle spilles fysisk hårdt og skydes på alt.
Sunds var igennem hele kampen mest på bolden men havde svært ved at overspille ÅFS. I den ende blev kombineret fint og særligt på langskud kom ÅFS til flere pæne chancer. En mindre backfejl på et kontraløb kostede desværre og Sunds førte 1-0 efter 1.periode.
I 2.periode kom ÅFS til noget større chancer. Hedeholm og Anders V. var flere gange meget tæt på men istedet loppede en Sunds-back fra midten udeholdet på 2-0. Sunds begyndte dog at virke trætte og inden 3.periode valgte ÅFS at gå ned på to kæder.
Satsningen gav straks fra start bonus. På 7 minutter var kampen vendt og stillingen 3-2 til hjemmeholdet. To gange Henri og en gang Jesper Vangkilde. Perioden ud sad ÅFS tungt på spillet. Sunds pådrog sig flere dumme frustrationsudvisninger og ÅFS havde mega-chancer til at afgøre kampen. Istedet fik Sunds straffeslag med blot 5 sekunder igen som sikkert blev omsat til udligning.
MEGA-ærgeligt resultat men alligevel var det rart at komme på tavlen. På søndag skal der nok 2 point på kontoen når Herning FC kommer på besøg.

Skriv et svar