Lidt tankespind…

Både Sunds og Herning vandt i weekenden. Men endnu er der en teoretisk chance for 2. holdets forbliven i 1.division.

1) Vi skal vinde over T. Århus, Vissenbjerg og Herning.

2) Herning må ikke vinde over Sunds. Vinder Herning, er vi ude.

3) Hvis kampen mellem Sunds og Herning ender uafgjort, kan vi tåle at Sunds får et point mere mod enten Odense eller Flyers. Samtidig skal Herning tabe til Esbjerg.

4) Hvis Sunds vinder kampen, må de ikke få flere point. Til gengæld kan vi tåle, at Herning får et point mod Esbjerg.

I de sidste to situationer vil vi være a point med Sunds og/eller Herning. (14 point). Vi vil, sejren over Herning forudsat, i forhold til begge hold være bedst indbyrdes. (Mod Sunds har vi en bedre målsccore, mod Hernign 2 sejre mod nul).

Se udklip nedenfor.

Så, fat mod!!!

MI

Fra Dafu's hjemmeside:

2.20 Turneringsafgørelse

Der spilles efter et pointsystem, hvor en vundet kamp giver 2 points, en uafgjort kamp 1 point og en tabt kamp 0 point. Det hold, der opnår flest points, er nr. 1, og de øvrige hold placeres som nr. 2, 3, 4 o.s.v. i forhold til opnåede points. Hvis flere hold ved en turneringsafslutning står lige i points, afgøres deres placeringsrækkefølge af:

– Opnåede points i samtlige indbyrdes kampe
– Måldifferencen i samtlige indbyrdes kampe
– Måldifferencen i samtlige kampe
– Højeste plusmåltal i samtlige kampe
– Ny indbyrdes kamp

Med hensyn til anvendelsen af måldifference og højeste plusmåltal ved afgørelse af en placeringsrækkefølge gælder følgende forbehold:
– Et hold, der er dømt som taber af en eller flere kampe, jævnfør §8.3., 8.4., 8.5., placeres under et hold der har gennemført alle sine kampe lovligt, uden hensyntagen til ovenstående punkter.

Hvis et hold udgår af en turnering, medregnes ingen af dets spillede kampe ved beregning af points eller måldifference. De eventuelt spillede kampe annulleres således.

Skriv et svar