Liga damer: Nederlag mod tophold

Lørdag d. 22/2 tørnede ÅFK’s ligapiger sammen mod AaB. Det var det femte opgør mellem de to mandskaber i denne sæson og kampen skulle spilles på udebane i Aalborg. De forrige kampe havde desværre ført til sejre til AaB, der i høj grad var kendt for at score mange mål og lukke få mål ind. ÅFK-pigerne skulle derfor forsøge at få deres første sejr mod AaB.

AaB kom bedst fra start i første periode og scorede til 0-3. Kristine Møller Sørensen svarede igen på den aggressive styring fra hjemmeholdet – først efter en assist fra søster, Nanna Møller Sørensen, og andet mål efter en solotur. Første periode endte således 2-3.

I anden periode hang spillet ikke sammen for ÅFK, samtidig med, at AaB var skarpe foran mål. Dette medførte, at scoren var 2-8 efter anden periode – ganske fortjent til et velspillende AaB mandskab.

Tredje periode bød på et mere fokuseret ÅFK-hold, der formåede at skabe et tættere periode. Dog lykkedes det AaB at score et mål, der førte til sejren 2-9 til AaB. Igennem hele kampen var der meget at lave for Mette Thorsager i ÅFK-målet.

Kampens spiller blev velfortjent Kristine Møller Sørensen, der scorede to flotte mål.

Sidste kamp i gruppespillet er tirsdag d. 25/2, hvor ÅFK møder Herning på hjemmebane i TST.