Ligadamerne sikrer 1. plads i mellemspillet

Efter en lang periode med mange udekampe for vores 1. dame, spillede vores dame endelig på hjemmebane igen, der Frederikshavn Blackhawks kom på besøg.

Kampen blev dømt af et slovakisk dommerpar, som er et led i udviklingen, hvor IFF satser på at styrke pige- og damefloorball. Dommerne gjorde en meget god kamp men en høj domerniveau! Selvom damerne havde god opbakning og mange chancer endte 1. periode 0-0. Frederikshavn havde også mange skud på mål, men med debutant Mette Jensen i mål der gjorde en meget fin periode, lykkedes det dem heller ikke score mål.

2. periode starter dårligt for ÅFK’s damer der laver et uheldigt skift, hvilket ender med, at Frederikshavn scorer 0-1. Et meget hårdt skud ved den nærmeste stolpe og Mette i mål havde desværre ikke nogen chance. I 2. periodÅFK’s damer styrer spillet og har mange chancer men lykkes ikke score nogle mål i den anden periode. Perioden ender 0-2 efter et meget lækker straffe af Frederikshavn.

ÅFK-tøserne gik ind til 3. periode med oprejst pande, selvom de var bagud 0-2 efter de første to perioder. Første skift starter ud med at at ÅFK får et frislag i hjørnet. Et indøvet hjørneslag med en høj bold på bagerste, scorer Nicoline til 1-2. Nicoline rammer simpelthen bolden fra Stinne i luften, og hamrer den ind i Frederikshavns mål.

Næste skift viser sig at være lige så vildt fra ÅFK’s side, og de beviser at de langt fra har givet op. Filippa banker bolden op i nettaget over Frederikshavns keeper, og udligner dermed til 2-2. Efter 54 sekunder står der altså 2-2 på tavlen! Sikke en start på 3. periode.

Så begynder ÅFK at finde selvtilliden frem, og får sendt en masse skud på mål. Sidst i 3. periode kommer det afgørende mål fra ingen mindre end ÅFKs egen kaptajn Kristine Sørensen på en super fin assist fra Fie! Frederikshavn er helt nede i gear, og deres frustrationer kommer til syne ved deres 2 minutters udvisning på en hægtning på Thaarup ved banden med bare 26 sekunder igen! ÅFK lukker og slukker kampen solidt med en sejr på 3-2.

En lidt rodet kamp, og med en debutant i form af målmanden Mette, der stod en forrygende kamp, leverede ÅFK et super comeback, og beviste at det er fuldt fortjent at ÅFK ligger nummer 1 i mellemspillet med hele fire point ned til 2. pladsen!

Næste og sidste kamp i mellemspillet for ÅFK, spilles på lørdag, 15.30 i TST. Aarhus-pigerne har brug for alt den støtte de kan få, så tøv ikke med at tage til Tilst og heppe!

#7 / #25