Ligaherrerne afslutter grundspillet i Copenhagen

Efter sidste weekends sammenfald i tredje periode i Hvidovre, hvor en føring på 5-9 blev formøblet til nederlag til 12-10, er tiden nu kommet til grundspilsafgørelsen, hvor tre af dagens fire kampe er afgørende for, om ÅFK ender grundspillet på 6., 7. eller 8. pladsen. Inden dagens kampe ligger Frederikshavn Blackhawks med 21 points, ÅFK med 19 og AaB med 18 points – og de tre hold møder hhv. Benløse, Copenhagen og Vanløse.

Men da kvartfinalemodstanderen afklares via valg, så handler dagens kamp i højere grad om klargøring til slutspil samt jagt på en overraskelse mod et Copenhagen-mandskab, der har leveret stabilt og sikkert gennem sæsonen og sat sig på en stensikker tredjeplads og dermed første udfordrer til finale-favoritterne fra Rødovre og Vendsyssel. Copenhagen har udelukkende tabt de fire kampe mod de to tophold, og tre af disse har været 1-måls-nederlag. Det tidligere opgør mod Copenhagen i Aarhus, tabte ÅFK med 5-9.

ÅFK har gennem den sidste tid dog så småt fået optimeret truppen i forhold skader og afbud – men er stadig i en proces – og må i dagens opgør stadig undvære stærke kort som anfører Brian ”Wulle” Nielsen og den rutinerede back Stefan Dines, så der venter en meget svær opgave i dagens kamp i Valby Hallen kl. 16:00 mod et profilbesat Copenhagen-hold, der potentielt kan være modstanderen, når kvartfinalerne skydes i gang om to uger.

Skriv et svar