Lige ved og næsten for ÅFK 2 i velspillet lokalopgør

Tirsdag d. 26. marts skulle 2. herrer endelig i kamp. Modstanderen var lokalrivalerne fra Team Århus Floorball. ÅFK spillede officielt som hjemmehold, selvom kampen blev spillet på TÅF’s hjemmebane.
2. herrer drog til kamp med sæsonens vel nok største trup. Intet mindre end 16 mand her i blandt den fremragende målmandsduo med Gyhrs og Mads og en række kamp debutanter. Stærkt!

Cheftræner Peter Ovesen samler tropperne inden start fløjtet lyder. Beskeden er klar – der skal kæmpes mod de store, tunge TÅF drenge, der efter sigende skulle være vores hold teknisk overlegen og med giftige skytter. Skytterne kunne mærkes, men den gode teknik må de have glemt der hjemme.

1. periode fløjtes i gang. Kampen starter fornuftigt fra begge hold, men efter 2.29 brænder det på for ÅFK og TÅF bringer sig i front. Men det er ikke noget der ryster ÅFK. Knap 2 minutter senere begår TÅF en kæmpe fejl. De begår frislag i en fornuftig afstand fra mål og kampens to stjerner Jonas Palner og Lukas Lind ser deres snit til at tage frislaget hurtigt og BUM så står den 1-1.

Kampen fortsætter med at bølge frem og tilbage med flere fornuftige tilbud foran mål til ÅFK, der desværre mangler den sidste skarphed. Men efter 15.33 bringer ÅFK sig i front. Resultatet holder desværre ikke resten af perioden, der ender med en føring på 4-2 til TÅF.

2. periode starter og TÅF har flyttet deres pres lidt længere frem på banen. Det skaber lidt problemer for ÅFK, der efter 4.30 må se sig være bag ud 6-2. Efter 9 minutter bytter Peter Ovesen og Lukas Lind position på backsne, hvilket viser sig at være lidt af en genistreg. Der går ikke mere end 10 sekunder, så er bolden spillet fra Jonas Palner til Lukas Lind, der frækt spiller den videre med baghånden til Peter Ovesen, der sender den reur til Jonas Palner og så står den kun 6-3 til TÅF.

Selvom spillet ser fornuftigt ud for ÅFK er stillingen desværre 3-8 til TÅF efter 16.20. Men efter 17.49 tager Lukas Lind sagen i egen hånd og bringer på ny troen ind i holdet. Han tager løbet fra højre back og sætter de to første mænd. Det er lige ved at gå galt ved den tredje mand, men han bruger sin fysik, og ud af det blå får han bolden og sender den i mål. Et mål der sender tankerne tilbage på hans mål mod Karup, der nok er holdets bedste mål i sæsonen. Perioden ender 8-4 til TÅF.

3. periode sættes i gang. Efter blot 27 sekunder falder det første mål til ÅFK. Målscore Jonas Palner der nu har lavet hattrick. Blot halvandet minut efter sender Lukas Lind en bold ud til Magnus Rahbek og bum 2 mål på 2 minutter til ÅFK. Stillingen er nu 8-6 til TÅF.

Troen på comebacket lider et lille knæk, da TÅF score til 9-6 i tiden 6.06. Men holdet står sammen og dominerer de sidste 10 minutter. Det kaster et mål af sig og med 6 minutter igen ser TÅF rødt. En mand nede bliver TÅF bombarderet med skud. Desværre giver det først et mål med 1 minut tilbage. Føringen til TÅF er nu nede på bare ét mål. ÅFK piller målmanden ud for at få det forløsende mål til 9-9. Desværre vil TÅF det anderledes og score til slut resultatet 10-8 til TÅF med 20 sekunder igen.

Kampens spiller blev Lukas Lind, der brillerede med både mål og assist.

Point (ikke taget 100% efter kampprotokollen, men kampens reelle forløb)
Jonas: 3+0
Lukas: 1+2
Kristers: 2+0
Magnus: 1+1
Markus: 1+0 2 min
Peter: 0+1
Juris: 2 min