Lige ved og næsten

Kampen begyndte med to MEGET afventende hold. Rødovre havde bolden klart mest men formåede ikke for alvor at true hjemmeholdets mål. Som perioden skred tog ÅFS et par skridt frem i banen og brød flere gange Rødovres opspil hvilket resulterede i flere farlige kontraer og et par enkelte store afbrændere. Hjemmeholdets afslutningsniveau var desværre generelt for lavt denne søndag og de knap 100 tilskuere så 1.periode ende 0-0.

ÅFS fik den bedste start på 2.periode hvor Tine Nielsen (ass. Marie Louise Tøttrup) allerede i første skift prikkede bolden i mål til 1-0. Siden fulgte 10 minutter hvor hjemmeholdet dominerede og ved flere lejligheder kunne have udbygget føringen men også i målet havde Rødovre en særdeles kvalificeret sidste skanse i Camilla Bjerregaard som tog godt fra. Efterhånden som perioden skred frem, satte udeholdet sig tungt på spillet og Rødovre kunne nemt have scoret 1-2 mål.

Kampens 3.periode forløb i 13 minutter på mange måder perfekt for hjemmeholdet. Rødovre var klart spildominerende men uden dog at få dirket ÅFS-forsvaret ordentligt op og samtidig formåede ÅFS at spille sig igennem et meget højt Rødovrepres. Derfor havde ÅFS i de første 10-12 minutter to friløbere+flere andre store kontrachancer og burde have lavet det afgørende mål. I stedet udnyttede Rødovre en fejlpasning til udligning 1-1 og kunne 3 minutter senere gøre det til 2-1 da et indspil omkring centeren blev rettet af og trillede i mål. ÅFS forsøgte til sidst og fik et par gode muligheder uden dog for alvor at true Rødovres mål og kampen sluttede 2-1 til udeholdet.

Et utroligt bittert og unødvendigt nederlag hvor manglende skarphed og kynisme tabte kampen for ÅFS. Efter kampen sagde Marie Louise Tøttrup: ”Jeg er selvfølgelig skuffet. Vi overpræsterer som hold og får kampen til at forløbe fuldstændig som ønsket og så taber vi alligevel. Nu bliver det nærmest umuligt derovre – vi vil dog gøre forsøget.” Hvilke dyder der skal hjælpe ÅFS i den kommende weekend er stadig uvist men mon ikke den står på afslutninger til de næste træninger?

Skriv et svar