Lige ved og næsten for damerne.

Pokalturneringen, Damer: Outlaws Frederikshavn-ÅFS
2-1 (1-0,1-0,0-1)
Lige ved og næsten slår som bekendt ingen mand af hesten.
Og ÅFS-damerne var kun lige ved og næsten, da det onsdag aften gjaldt pokalsemifinale i Frederikshavn.
Alligevel skal de ti spillere – keeper Anette og de ni frontkæmpere i marken med anfører Mette Faur i spidsen – roses for en forbilledlig indsats.
Vi var blevet ramt af den mystiske “ÅFS-epidemi” – derfor den smalle trup. Vi skulle ellers have været to kæder og et par reserver af sted nordpå.
Uanset, så ved vi, at Outlaws-pigerne er hammergode til at udnytte deres chancer, og både i første og anden periode fik frederikshaverne dén nødvendige chance, som de udnyttede.
Outlaws havde initiativet, men vores defensiv stod godt og det samme gjorde Anette.
Indimellem slog vi os frem til chancer, men det var først i tredje periode, at vi fik initiativet tilbage- efter at vi også havde haft det i starten af kampen.
I perioder af de sidste 20 minutter blev der lagt et godt pres på Outlaws og det gav bonus et par minutter før tid, da Malin via en frederikshavner eller to fik scoret til 1-2.
Og så var nervøsitetet tydeligvis gigantisk i Outlaws-lejren. Desværre valgte dommerne – der denne onsdag aften ikke var helt så gode ved os – at give Signe en udvisning, så i stedet for 6 mod 5 blev det 4 mod 5.
Alligevel var Outlaws nervøse, men holdt bolden i egne rækker og vi fik først ti sekunder før tid mulighed for at tage Anette ud og spille 5 mod 5.
Det lykkedes ikke at score og det var rent ud sagt træls.
Vi ville gerne have været en tur i pokalfinalen, men det blev ikke i denne sæson…
Vi kan dog glæde os over, at det endnu engang blev bevist, at vi er fuldt på højde med de bedste hold i Danmark og det giver naturligvis grund til optimisme for resten af sæsonen.
Næste kamp – tja, det er mod Outlaws i Frederikshavn lørdag den 3. januar.
Vi vil have revanche…

Skriv et svar