Lige ved og næsten – slog de os af hesten!

ÅFS 2.dame – Odense, 1-2

Med besøg af et af de sidste sæsoners faste tophold, Odense, var der lagt op til en spændende kamp for 2. dame i ÅFS centret. Trænerduoen havde satset på tre angrebs kæder til hurtige kontraløb, men indprintede også fokus på en kompakt defensiv.

Hvor denne defensiv (og dertilhørende koncentration…) blev af i første periode kunne ingen efterfølgende svare på, men det udmøntede sig i en 1-0 føring til odenseanerne, til stor frustration for holdet, incl. trænere.

Efter STORE ord i pausen var det et helt nyt hold der startede 2. periode. Gejst og fight var i den grad genfundet, og kun uheld gjorde at der ikke var udlignet af 2. kæden efter blot 15 sekunders spil.

Udligningen stod Stella Gregersen dog på iskoldeste vis for senere i perioden på straffe, efter Maria Rasmussen blev nedlagt bagfra på vej i en kontra direkte mod mål.

Desværre blev der lidt efter tumult foran ÅFS målet, og målmand Marianne Rytter udtaler: “…og så var bolden pludselig over stregen”. Ikke helt fortjent var Odense foran igen, men det havde på ingen måde taget pippet fra ÅFS'ene. Opsatte på points blev der fightet hele vejen igennem 3. periode, men trods flere store chancer blev der desværre ikke opnået flere ÅFS scoringer i kampen.

Kampen satte igen en tyk streg under, at godt spil skal vare 3 perioder, og at der ikke kan snøvles igennem første periode. Det koster mål, og når skarpheden i den anden ende ikke er der, bliver det fatalt for pointhøsten!

Lea Bjerre.

Skriv et svar